Lukijan toive: ”Epun silmin”

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

”On olemassa mukavia emäntiä ja isäntiä, on olemassa vähemmän mukavia emäntiä ja isäntiä ja sitten niitä, jotka pakottavat pikkuruisen raukkaparka koiruliininsa tietyn väliajoin pesulle. Ensinnäkin olen viisikiloinen urhea ja komea luonnonkaunis söpöliini, joten en ymmärrä miksi miehisyyttäni välillä aliarvioidaan. Kaikkihan alkoi siitä, kun Noora löysi kaupasta tämän…

.. voi pyhä jysäys sanon minä, Noora ei selvästikään muista, että olen mies! En halua haista ruusunnupuilta, sateenkaarilta ja prinsessapölyltä, vaan kuralta, jauhelihapalleroilta ja karvamöykyiltä. Varmasti hyllystä olisi löytynyt todellisen koirakarjun Axea tai Rexonaa, mutta päätit sitten ostaa mahdollisimman pinkin purtilon.

Ensinnäkin, mielestäni on hurjan epäkivaa, että houkuttimena käytetään lempparilauantaimakkaraa tai jotakin vauvalässytystä. Kun lopulta kökötän kylppärin lattialla eteeni isketään armoton sadettaja ja olo on sekunneissa kuin uitetulla koiralla.

Ja toi yks on ihan tosissaan vielä kuvaamassa tätä. Satasesta vetoa; tämä juttu päätyy vielä blogiinkin.

Vaikka olen äärimmäisen suloinen myös tässä olomuodossa, ei tämä ole millään tasolla viihdyttävää. Tukka huonosti ja korvatupsut yhtenä takkuna, olenko mä joku marsu muka?!

Kosto on kuitenkin suloistakin suloisempi ja, kun pesumies-Masan katse hetkeksikin erehtyy muualle, pörrötän turkkini alta aika yksikön ja siinä samassa kastelen koko kylpyhuoneen katosta lattiaan. See, I’m such a bad ass!

 

Koska olen tosimies, vedän pesun jälkeen toki käyntiin hirvittävät mykkäkoulut, juoksen ympäri asuntoa kuivaten itseni Nooran beigeen nojatuoliin, olkkarin vaaleaan mattoon ja mahdollisesti myös Matin tyynyyn tai kenkiin. Juusto tai makkara, niillä saat minut leppymään (tämä tuleville tyttöystäville tiedoksi).

Hetkinen hetkinen, nämä alla olevat kuvat on sitten manipuloitu. En todellakaan ole tuolla tavoin söpöillyt suihkuttelun jälkeen..

Jep, tuo on Yoda enkä mä. Tai sitten uitettu ilveksenpentu.

Ratririemukkaan reipasta uutta vuotta kaikille blogin koirakavereille ja heidän perheilleen. Eppu kuittaa ja kiitää ;)”

// Eppu had a splendid time having a shower. Or maybe not :D


Posted in Yleinen by Bella.