Pullollinen aurinkoista terveyttä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nyt, kun tämän vuoden ensimmäinen flunssa alkaa pikku hiljaa olla karkoitettu, on aika taas oikein tsempata terveiden elämäntapojen ja yleiskunnon ylläpitämisen kanssa. Viime vuoden puolella alkanut liikuntainnostus on onneksi säilynyt entisellään, mutta nyt myös jääkaappiimme on eksynyt muutama terveydenylläpitäjä.

Löysin tänään Kodin1:n alennusmyynneiltä pitkään haaveilemani peltisen lääkeboxin, joka koonsa puolensa kätkee sisäänsä niin tärkeät purtilot ja pillerit kuin myös laastarit ja muut kotilääkekaapin välttämättömyydet. Tuo suloinen ja käytännöllinen laatikko oli vain selvä jatkumo tälle säilytyslaatikoiden hamstraukselleni, jonka muuttopuuhat ovat aiheuttaneet. Ei enää ylitsepursuilevia pahvilaatikoita tai epäsiistejä kaapin perukoita; tämä kodinhengetär tekee nyt kaikkensa, että pieninkin kaappi ja lokerikko pysyy siistinä uudessa kodissa.

Ilmeisesti tänään paistellut aurinko innosti minua myös haaveilemaan kesästä ja rusketuksesta, kun en malttanut millään olla hankkimatta pullollista Edenin maailmanparasta porkkanamehua kaappiimme. Tämä on ollut jo parin talven vakiotuotteeni terveyden ylläpitämiseksi, eikä haitaksi ole se, että eivätkös porkkanat edesauta myös tulevan kesän rusketusta. Aloitan siis jo hyvissä ajoin, että paahdun oikein pavuksi ensi kesänä ;)

Nyt nostammekin kupin siis terveelle keväälle ja hyvinvoinnille! ;)

Mitä terveyskikkoja ja -herkkuja teidän kätköistänne löytyy? :)

// My secret weapon against flus; carrot juice. Yummy!


Posted in Yleinen by Bella.