Sulkainen

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tämän päivän asu pohjautui tuohon Barcelonasta hankittuun upeaan Bershkan toppiin, joka on Barcelonan reissun ostoksista ollut ehdottomasti eniten käytössä. Rakastan yli kaiken sen kaunista värimaailmaa, koristeiksi sulkiin kiinnitettyjä timantteja ja pehmeää materiaalia. Harmittamaan on jäänyt tosin se, että en ostanut tuota edullista kaunotarta myös toisessa värissä..

Topin kaveriksi pakkaspäivän lämmikkeeksi valitsin Lindexin pehmoisen neuletakin tai -liivin ja Vilan harmaansiniset farkut. Huomasin, että Ginan upeat säärystimet ovat täysin samaa sävyä tuon neuleliivin kanssa, joten Kookengästä löydettyjen kenkien päälle ne olivat oiva ratkaisu pitämään lumet loitolla.

Asu oli värimaailmaltaan ihanan pehmeä, ja vaikka juuri eilen kailotinkin maailmalle, kuinka ihanaa lisää värit tuovatkaan asuun, on minulla oikein kotoisa olo myös tämän värimaailman ympärille rakennetussa asussa. Printit olivat Barcelonan katukuvassa varsinkin naisten pukeutumisessa viime syksyn juttu, mutta mitä mieltä te olette? Iskevätkö kuvioidut puserot vai onko yksivärisyys se teidän juttunne? :)

// Today’s outfit was based on a Bershka’s feather top, which I bought from Barcelona. Earthy colors were my theme today, what was yours? :)


Posted in Yleinen by Bella.