Uusi koti: Inspiraatiota limonadista!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tuon kummallisempaan otsikkoon ei blogissani vielä varmaankaan koskaan ole aiemmin törmätty, mutta jokainen sana on totta ja kodin sisustuksen voi nykyään perustaa Jaffa-pullojen ympärille!

Vallilan verhoja ja kankaita olen jo useampaan otteeseen hehkuttanut myös täällä blogin puolella. Persoonalliset ja laadukkaat tekstiilit ovat Vallilan tunnusmerkkejä, eikä poikkeusta tee myöskään Erik Bruunin suunnittelema Jaffa-kangas.

Olen aina ihaillut äitini rohkeaa ja ennakkoluulotonta värien käyttöä mitä sisustamiseen tulee, enkä ollut lainkaan yllättynyt, kun uusi toimistohuone oli saanut uutta ilmettä ja kokenut totaalisen extreme make overin uusien raikkaiden värien avulla. Verhovalinnan oli kuulemma viime kädessä tehnyt isäni, johon retrohenkinen uutuusverho oli iskenyt niin, että Jaffa-pullot oli ehdottomasti saatava ikkunoihin roikkumaan. Valmisverhojen lisäksi oli äitini hankkinut kyseistä kangasta myös metritavarana, ja ommellut toimistohuoneen seinustalla olevalle sohvalle siitä tyynynpäällisiä.

 

Tummemman verhon lisäksi Jaffa-kangasta on saatavilla myös raikkaassa turkoosissa sävyssä:

Huone on kokonaisuudessaan niin viihtyisä, että tuossa sisustuksessa ei inspiraatioilta voi välttyä. Värejä, värejä ja värejä!

Iskeekö Jaffa sinuun vai nautiskeletko sitä mieluummin lasillisena raikasta virvoitusjuomaa? ;)

// New officeroom at my parents’ house is full of colors; all based on a gorgeous and colorful fabric called Jaffa from Vallila.


Posted in Yleinen by Bella.