Uusi koti: Nysse alkaa!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kuten Facebookissa jo aamulla kerroinkin, tänään se päivä on! Saamme uuden kodin avaimet kouraan ja tiedättekö mitä, mua jännittää!! Mua jännittää mitä tästä oikein tulee, kun tavaraa on toinen koti pullollaan ja jännitysmomentteja tuo lisää se, että kyseessä on uusi talo ja KAIKKI uudet asukkaat muuttavat sinne kerralla, siis todennäköisesti tänään. Hissin käytön voi varmaan unohtaa. Tuleepahan treeniä, kun muutaman kassillisen tavaraa kantaa 7:een kerrokseen. Great.

Fiilis on jotenkin valmiiksi väsynyt ja stressiä pukkaa jo korvistakin ulos. Onneksi pikku-Eppu on hyvässä hoidossa nyt viikon verran maalla ja siihen mennessä pitäisi uusi koti olla kunnossa! Takana on ihanaihana viikonloppu, jonka osittain vietin vanhempieni luona. Mistään ei saa paremmin energiaa, kun kikattelusta äidin kanssa ja kahvihetkestä ABC:llä iskän kera (ihan meidän perinnejuttu♥). Vanha herra Roope ja meidän pikku outolintu Eetu näyttivät mallia kuinka rentoudutaan ;)

Huh, nyt edessä vielä työpäivä ja sitten se alkaa. Vihdoin.

Hei, muistakaahan, että Facebookissa arvotaan taas blogin tykkääjien kesken 1. helmikuuta neulepanta ja viikonloppuna päivittynyt Blogikirppiskin kaipailee shoppailijoita! :)

// My parents’ Chinese Crested Dogs show you how to take it easy. Well, it’s our moving day so relaxing won’t be the word for today! ;)


Posted in Yleinen by Bella.