Uusi koti: Pehmeyttä olohuoneeseen

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nappasin tänään isäni makutuomariksi ruokatunnin retkelle Ikeaan. Tarkoituksena oli löytää täydellinen olohuoneen matto, joka viimeistelisi sekä värillään että koollaan uuden olohuoneemme. Ikean mattovalikoimat ovat kaiken kaikkiaan huikean laajat, ongelmalliseksi osoittautui vain löytää juuri oikean harmaan sävyinen ja kokoinen matto, joka vielä kaiken lisäksi olisi nukankin pituudelta sopiva.

Rumpujen pärinää, kassojen luota matkaan tarttui Persby!

Persby on pehmoinen, Persby on juuri sopivan kokoinen, Persby on oikean värinen ja Persby on nyt olohuoneemme ehdottomasti yksi ihanimmista yksityiskohdista. En malta odottaa, että Eppu pääsee köllöttelemään sille.

Matto sopii ihanasti väreiltään kaveriksi myös tummanharmaalle sohvallemme ja sillä loikoilevalle Kodin Ykkösen karvaiselle viltille. Taustalla häämöttää H&M Homen neulekuvioinen tyynynpäällinen ja katossa riippuu jo muutaman vuoden takainen kattokruunuhankintani.

Roosa kävi jo tänään tekemässä hieman tupatarkastusta ja lupaan myös teille laittaa vielä kattavampia kuvia olohuoneesta kokonaisuutena myöhemmin. Tämän postauksen pääosassa oli kuitenkin Persby. Kuinka helpottava tunne onkaan, kun jokin iso sisustuksesta vielä toistaiseksi puuttunut elementti löytyy; huomenna suuntaankin äidin kanssa verhokaupoille. :)

Yllä oleva kuva kertokoon syyn siihen miksi rakastan korkealla asumista ♥

// My new Ikea’s Persby is at the moment the most softest and warmest piece of decoration at our apartment. ♥


Posted in Yleinen by Bella.