Maf, come here boy!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tiedättekö mikä on yksi syy siihen, miksi tykkään oi niin kovin tuosta Matista? Se, että kerta toisensa jälkeen hän yllättää minut ajattelevaisuudellaan.

Jo jouluksi pyysin lahjaksi erästä mielenkiintoisen kuuloista kirjaa, jota pukinkontista ei kuitenkaan lopulta paljastunut. Tämä ei missään nimessä haitannut, ja olin jo tyystin unohtanut koko asian kunnes tänään käväisin pikaisesti töiden jälkeen kotona suunnatakseni takaisin vanhalle asunnolle siivoilemaan, kun tämä aarre odotti minua eteisen lipastolla:

Matti oli laittanut toivomani kirjan nimen ylös ja nyt, kun muuttostressi ja kiire on ollut kovimmillaan, Matti oli ajatellut, että tämä pokkari varmasti piristäisi. Ja piristihän se. Ja ihan kohta aion suunnata sohvan nurkkaan avatakseni ensimmäistä kertaa tämän ihastuttavalta kuulostavan kertomuksen:

”In 1960 Frank Sinatra gave his friend Marilyn Monroe a dog. She called him Mafia Honey and he was with Marilyn for the last two years of her life. She took him everywhere and he saw everything. He loved liver, shoes and the mysteries of art. But mostly he loved his owner.”

Koira. Elokuvatähti. Uudenuutukainen pokkari. Perjantai-ilta.

Elämä on ihanaa ♥

Mukavaa iltaa myös teille kaikille. :)

// ..just about to open my new book. Can’t wait.


Posted in Yleinen by Bella.