Kevättä kollaasiin

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Millaiset kokonaisuudet syntyivät, kun aurinkoinen päivä inspiroi minut leikkimään stailistia lempinettivaatekauppojeni uutuuksilla?

Gina Tricot:n yhdistelmä on kultakin tekijältään täysin minua. Asu on rennon letkeä, siinä on kuitenkin särmää ja ripaus väriä, unohtamatta kivoja ja näyttäviä asusteita.  Vadelmanpunainen laukku kätkee sisäänsä vaikkapa toimistopäivän aikana tarvittavat asiat ja esineet ja tuubihuivi lämmittää talven kylmyyttä vastaan; koko asun uhkarohkein osa ovat kuitenkin nuo valkoiset housut.  Mikähän siinä on, että juuri silloin kaataa ne spaghettikastikkeet syliinsä, kun päällä on valkoista vaatetta? ;)

H&M:llä oli uutuuspuolella jo niin kesäinen fiilis, että asukokonaisuudestakin muotoutui Neiti Kesäheinän unelma. Mikseipä vastaava asu kävisi talveenkin; lämmintä leggaria alle ja asu piiloon pakkasilta lämpimän toppatakin alle. Ballerinakautta ei ihan vielä startata, mutta piilota ne mukaan suloiseen nahkalaukkuun ja vaihda jalkaasi ne vaikkapa sisäkengiksi määränpäähän päästyäsi ;)

Nelly.com on tunnettu mittavista ja laajoista juhlamekkovalikoimistaan ja kun on aika vaihtaa vapaalle, kannattaakin selain kääntää Nellyn puoleen. Tällä kertaa tuo valkoinen väri vei jälleen voiton ja juhliin tämän kokonaisuuden käyttäjä suuntaakin Lili Londonin ihanassa kaksivärisessä unelmassa. Pilke turkoosia piristää asukokonaisuutta ja korkeat korot viimeistelevät lookin.

Rennosti arjessa, kohti kesälookkia vai tyylikkäästi iltaan-

mikä asukokonaisuus iski sinuun?

// Sunny day gave me inspiration to go through my favourite websites! The gorgeous new spring items with a splash of some color would look great everywhere; which outfit looks best to you, Gina Tricot’s cosy and warm, H&M’s sunny and cute or Nelly.com’s hot and spicy evening outfit?


Posted in Yleinen by Bella.