Pilkettä silmiin – uusi suosikki!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Intoilin aamulla kylppärissä uudesta silmänrajauskynästäni niin, että Mattikin jo tokaisi, että eikös tämä nyt olisi niitä juttuja, joista mun pitäisi intoilla teille eikä hänelle! Haha, taisi Matti olla oikeassa. Ihanaa, kun siellä ruudun toisella puolella on suuuuren suuri joukko tyttökavereita, jotka varmasti haluavat kuulla uudesta kivasta löydöstäni!

Kyseessä on siis Maybelline Eye Studion Master Precise-nestemäinen rajauskynä, jonka ostin jokin aika sitten testaillakseni, josko tästä kynästä olisi minulle nyt rajauskynäksi. En ole vielä löytänyt sellaista täydellistä rajauskynää, jolla saisin kunnon rajaukset tehtyä.

Tämän rajauskynän salaisuus piilee tuossa äärimmäisen ohuessa kärjessä, joka mahdollistaa pientenkin yksityiskohtien tekemisen. Vahvempien rajausten teko ei sekään kuitenkaan ole hankalaa; lopputulos on kovin kovin intensiivinen. Rajauksen teko oli helppoa yhdellä vedolla sisänurkasta ulkonurkkaan ja jopa minä onnistuin!

Joko tuote on teille tuttu vai onko oma suosikki löytynyt toisaalta?

// My new favourite is Maybelline’s Liquid Eyeliner. Easy to use, intensive look, making small details is possible. Noora likes! :)


Posted in Yleinen by Bella.