Jag är här, jag är här!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

God morgon alla! Täällä ollaan; aivan hurmaavassa Scandic Hotel Boråsin huoneessa ja valmistaudutaan kohta Nellylle lähtöön.

Takkuisesta alusta huolimatta on kaikki sujunut paremmin kuin hyvin. Göteborgin kenttä oli eilen suljettu jonkin aikaa turvallisuusongelmien takia ja sehän toki viivästytti lähtöä Helsingistä. Noh, kun matkustajat oli saatu koneeseen, ilmoitti kapteeni teknisestä viasta ja siinähän siiten odoteltiin tunkkaisessa koneessa lähtöä kolmen vartin ajan. Loppu hyvin kaikki hyvin. Lento pääsi lopulta matkaan ja hotellilla oltiin perillä iltamyöhäisellä. Nelly oli onneksi kuitenkin järjestänyt minulle taksikyydin kentältä tänne Boråsiin, joten matkanteko kävi oikeinkin joutuisasti. Toivotaan tänään parempaa onnea lennon suhteen :)

Nellylle lähtöön on aikaa nyt vielä jonkin verran ja edessä on varmasti huikean mielenkiintoinen päivä. Vielä on hieman epäselvää saanko kuvailla teille sieltä materiaalia, mutta eiköhän ainakin fiiliskuvia blogiin jossain vaiheessa ilmesty. Toivotaan, että päivä tuo kaikkea mukavaa mukanaan; olen niin kauan jo odottanut tätä reissua, että myönnän odotusten olevan aikas korkealla! :)

Vien Nellylle hieman maistiaisia Suomesta mukanani, toivottavasti Fazerin herkut maistuvat muotiväelle.

Nyt ryhdyn meikkauspuuhiin! Asuksi valikoitui siis lopulta noiden punaisten pöksyjen inspiroimana kovin simppeli mutta nooramainen kokonaisuus.

Hejssan nu!

// Jag är här, jag är här! Borås is a small but very very beautiful town 40 km from Göteborg here in Sweden. We arrived here yesterday and in few hours I’m going to pack my bags and start my visit at Nelly.com. So excited! I’m sure this day will be an amazing experience. I’m so much looking forward to it!


Posted in Yleinen by Bella.