Mainio Maanantai/ Marvellous Monday

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Annoin itselleni luvan hankkia jotakin keltaista viikonloppuna. Muistatteko vielä sen viimeviikkoisen kollaasin kellertävistä kaunottarista? Kollaasissa esiintynyt paita alkoi yhtäkkiä vainota minua ja lopulta sorruin sen tilaamaan. Tilattiin samanlainen myös äidille. Kaksi keltasirkkua on ehdottomasti parempi kuin yksi ja katsokaahan kuka jälleen kerran ilmestyi verkkokalvoilleni, kun selailin tänään postiluukusta kolahtanutta uusinta Elleä suklaakahvin kera. Kohtaloa selvästi.

// Yes, I did it. the color yellow has been on my mind for a time now and this new beautiful shirt is going to bring color into my spring.

Kevät. Yksi varmimmista kevään merkeistä on omalla kohdallani vaaleat farkut. Hieno valinta Noora, hieno valinta. Ensinnäkin, olin ilmeisesti talven aikan pienentynyt yhdellä koolla ja farkut eivät pysyneet jalassa, toisekseen ne kurastuivat tuolla loskassa tarpoessa ja lopulta onnistuin tahrimaan ne meikkivoiteella. Mutta mikä teki farkkumaanantaistani mainion; se, että tykästyin kovasti Zaran punosvyön ja vaalean farkun yhdistelmään.

// It’s spring, you know why? I started to use light blue jeans again! I loved the combination of beautiful light brown and light blue.

Tänään maanantaina koitti myös iloinen jälleennäkeminen, kun löysin muuttotohinoissa kadonneen H&M:n rusettikaulakorun sukkalaatikostani.

// This black bow necklace has been lost since we moved to our new apartment but today I found it!

Olen jo pitkään miettinyt, mitä tälle kauniille paljettikoristeelle tekisinkään. Olen saanut kyseisen koristeen isoäidiltäni, mutta en ole raaskinut sitä vielä minnekään kiinnittää. Hmm.. Voipi olla, että tämä maanantai toi mukanaan diy-inspiraation, mutta kertokaahan, mitä te tästä lilasta unelmasta tekisitte?

// Hmmm.. Finally today I got some great diy-ideas where to put this beautiful purple decoration, but hey guys, how would you use this?

Maanantain kruunasi telkkarintöllöttelytauko.

// TV, me and my boyfriend.

Tiedättekös muruset, maanantaikin voi olla oikeinkin mainio. Pienet ilot, tiedättehän ♥

// Monday can also be a great day. Enjoy the little things, you know.


Posted in Yleinen by Bella.