Visiitti Vainuun

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Käsi ylös kuka mielellään kaappaisi joskus sen kotoa löytyvän pikku karvaturrin mukaan ja sopisi treffit toisen koirallisen ystävän kanssa KAHVILAAN? Eikö kuulostaisikin ihanalta? Nyt tämäkin on mahdollista, sillä tänne Tampereelle, Kuninkaankadulle, on avattu ihastuttava Vainu Koirakahvila!

Vainuun ovat siis todellakin tervetulleet omistajiensa kera ne ihmisten parhaimmat ystävät, isot ja pienet koiruudet, mutta sääntöjä on toki noudatettava- tässä kahvilassa kahvit nautiskellaan hyvässä hengessä ilman rähinää ja hampaiden kiristelyä ;)

Sen lisäksi, että viihtyisä kahvila tarjoaa puitteet sekä emäntien ja isäntien että lemmikkien kuulumisien vaihdolle, löytyy paikan päältä myös paljon muuta ihasteltavaa! Kahvilassa on myynnissä erilaisia koiratarvikkeita mitä hurmaavimmista takeista ekologisiin ihanuuksiin. Kahvittelu- ja myyntipuoli on jaettu kahteen eri tilaan ja koirat on huomioitu viimeistä yksityiskohtaa myöten; eteisestä löytyy jopa pyyhkeitä tassujen puhdistamista varten!

Ja sitten niihin herkkuihin! Voihan koirankarvat sentään mikä leivos- ja herkkuvalikoima tästä kahvilasta löytyykään nelijalkaisille ystävillemme! Eikä meidän kaksijalkaistenkaan tarvitse olla huolissaan; kahvilassa tarjolla on nimittäin herkkuja salaateista vohveleihin.

Nyt siis kirsut kohti Kuninkaankatua!

Curiouser & Curiouser antaa tälle kahvilavisiitille täydet pisteet ja ensi kerralla mukaan pääsee ehdottomasti myös Eppu :)

Joko te olette löytäneet tienne Vainuun? :)

Lisää infoa löydät Vainun kotisivuilta!

// Translation: Here in Finland, in my hometown Tampere, there is this cutest little coffeeshop called Vainu Dogcoffeeshop, where you spend a coffeebreak with your dog!  How great idea is that! :)


Posted in Yleinen by Bella.