Pitsimekko, checked!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Uskallan lyödä uuden pitsimekkoni (kyllä, vihdoin löysin ihan täydellisen!) pantiksi, että tulevana kesänä tuo yllänäkyvä asukombo tulee näkymään katukuvassa ja biitseillä PALJON. Samainen yhdistelmähän oli stailattu myös Nelly.comin mallille, jonka yllä oleva pitsimekko suorastaan huusi nimeäni ja sen enempää asiaa pohtimatta, laitoin mekon tilaukseen. Tämä jos mikä on harkittu ostos; eihän pitsimekon metsästys kestänytkään kuin viikkoja! Päädyin lopulta siis Vilan kermanväriseen kaunokaiseen, joka kutakuinkin täytti kaikki pitsimekolle asettamani vaatimukset ;)

Taskussa poltteli vielä lisäksi 10 euron alekoodi Nellylle, joten mallin inspiroimana klikkailin ostoskoriin vielä kirkkaan pinkin värisen bandeau-liiviyläosan, tämän lisäksi hakusessa ovat vielä farkkushortsit täydentämään kokonaisuutta. Kollaasin bandeau-topit ovat Gina Tricotin valikoimasta ja vinkiksi on pakko huikata kaikille farkkushortseja metsästäville, että kyseiset kuvassakin näkyvät shortsit ovat nyt rajoitetun ajan myynnissä hintaan 4,95 H&M:n nettikaupassa!

Mutta sitten se tärkein kysymys, päädyinkö lopulta oikeaan pitsimekkovaihtoehtoon? :D

// Translation:  I FOUND IT. FINALLY. The most perfect Vila’s lace dress is now on its way! Oh, it’s so cute. I also bought a bandeau-top in bright pink color (maybe to put under the dress??) and with the denim shorts, I think that the most cutest summer combination is now ready! What do you think? ;)


Posted in Yleinen by Bella.