Karkkipussin kaunottaret

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Oletteko huomanneet, että vaatekaupat ovat muuttuneet viime aikoina karkkikaupoiksi? Haaleaa minttua, piristävää pinkkiä, aurinkoista keltaista, pehmeää liilaa, nam, nam ja nam! Ainakin olo oli äsken Pirkkalan Veskassa kuin lapsella karkkikaupassa, kun pääsin tuon hempeän värimaailman keskelle.

Ja kovin kovin vaikea on tuosta karkkimaailmasta poistua ilman maistiaisia kotiinviemisinä..

Pirkkalan Veska on ehdottomasti yksi omista lempishoppailupaikoistani. Saman katon alla ovat kaikki suosikkini, H&M, Vero Moda ja Lindex (kyllä, Lindex on nyt kirkkaasti kiilannut lempiliikkeideni joukkoon!), ainoastaan Gina Tricot puuttuu. Usein Veskasta tekeekin ne parhaat alelöydöt, kassoille ei juuri koskaan tarvitse jonottaa ja palvelu on ystävällistä. Tyhjin käsin ei tänäänkään tarvinnut kotiin lähteä.

Alennuksesta löysin sekä tuon H&M:n pinkin palmikkoneuleen että Lindexin mintunvihreän hieman lyhyemmän mallisen puseron. Molemmat olivat juuri sitä mitä vaatekaappini kaipasikin; perusneuleita, jotka tuovat väreillään pirteyttä asuihin ja ovat avainasemassa varsinkin silloin, kun kevätsäät lämpenevät niin, että päällystakin uskaltaa jo jättää kotiin.

Mitä värejä sinun vaatekaappisi on viimeksi eksynyt? :)

// Translation: This spring is all about colors. I felt myself like a kid in a candystore, when I looked for new clothes (and colors!) for my wardrobe. And yey, colors that I found are perfect! Light green and bright pink, extremely beautiful and trendy colors at the moment!


Posted in Yleinen by Bella.