Kevätiloa/ Spring it is, yeah right

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Curiouser & Curiouser- Noora myöntää rohkeasti, että nämä tämänhetkiset säätilat eivät nyt oikein miellytä. Lämpömittari näyttää plussaa, mutta ulkona viluttaa. Asuvalintoja on mahdotonta tehdä niin, että ne osuisivat nappiin ja mihin tahansa kenkiin päädytkin, kiroat viimeistään iltapäivällä sitä ettet laittanut jalkaan kumisaappaita.

Bloggailussa on myös huonot puolensa, yksi ainakin; selailin itseni vuoteen 2011, 14. päivään huhtikuuta, ja löysin postauksen, jossa suu virneessä paistattelin parvekkeella päivää kesähepenissä. Postauskin oli otsikoitu sopivasti Ei viluta enää. PAH.

Tästä huolimatta uhmasimme harmaata lauantai-iltaa ja lähdimme reippaalle iltalenkille, kumppareissa tietenkin.

// If you live in Finland, weather is the most common subject in small-talk. I’m getting so tired of this year’s spring. It’s grey, rainy and cold again and I also read from the newspaper that there’s a danger of snow ahead of us again. Great. Anyways, we decided to enjoy the Saturday evening by a long walk.

Lauantain/ Saturday’s:

huivi/ scarf: Seppälä
neule/ sweater: H&M
farkut/ jeans: Only
kumpparit/ wellies: Vagabond
villasukat/ wool socks: Mummulta/ Made by my grandma
kassi/ bag: H&M Unicef
takki/ jacket: Vero Moda

Loppumatkasta alkoi jo hymyilyttää. Myönnetään, että kyllä se raikas ilma virkistää ilman sitä aurinkoakin. Nyt linnottaudun sohvan nurkkaan. Mukavaa lauantai-iltaa <3

// Have a great Saturday evening everyone! My plans for the evening; sofa + tv. ;)


Posted in Yleinen by Bella.