Epun vastuulliset terveiset/ Eppu says hi!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kuinkas sattuikin, Suomen Kennelliiton lanseeraamaa teemapäivää vietetään tänään teemalla ”Vastuu koiran omistajana”. Kyseinen aihe on ollut pinnalla nyt myös erityisesti parin päivän ajan meidän perheessämme, kun holtiton koira kävi Epun kimppuun koirapuistossa sunnuntai-iltana. Eppu oli jo kytkettynä remmiin ja olimme poistumassa paikalta, heti kun näimme, että kyseinen koira ei välttämättä sovellu koirapuistoilijaksi. Tästä huolimatta koira ehti käydä Epun kimppuun. Tilanne tapahtui yhdessä silmänräpäyksessä. Meillä oli paljon paljon paljon tuuria matkassa, ja järkyttyneenä lueskelinkin jättämiänne kommentteja  , joista kävi ilmi, että aina ei lopputulos ole ollut lainkaan tälläinen. Puiston ulkopuolella ollut sisareni koira Igor joutui kuitenkin vielä myös hyökkäyksen kohteeksi, kun koira karkasi puistosta hetki sieltä poistumisemme jälkeen Igorin kimppuun. Igor sai pureman jalkaansa.

Säikähdimme niin kovin. Kun iso koira käy pienen koiran kimppuun, vastakkainasettelu ei ole ollenkaan reilu, ja jälki voi olla pahaa. Toivotaan, että tämän koiran omistaja kantaa vastuunsa tapahtumasta, jottei jälkipyykki kävisi kovin rumaksi. On uskomatonta, että sama koira käy kahden koiran kimppuun heti toinen toisensa jälkeen.

Toivon, että kukin koiranomistaja tai koiran hankkimista pohdiskeleva, käyttää pienen hetken tuon Kennelliiton lanseeraaman teemapäivän aiheen mietiskelyyn. Sen lisäksi, että omistaja kantaa kakkapussit roskikseen, on hänen kannettava myös painava vastuunsa koirastaan, sekä hyvässä että pahassa.

Eppu kiittää jokaista kommentoijaa ja terveisten lähettäjää; huojentunut emäntäkin on saanut pikkuhiljaa pulssinsa tasaantumaan ja on enemmän kuin onnellinen siitä, että sekä Eppu että Igor koettelemuksistaan toipuvat. Pojat ovat saaneet nyt pari päivää viettää ”koirahoitolassa” vanhempiemme luona täyshoidossa, ja oli ihana jättää iloiset hännänheiluttajamme tänäänkin vielä hyvään hoivaan. <3

Huh huh.

// As I told you yesterday, Eppu got bitten by a big dog in a dogpark. Even though the attack scared us big time, Eppu is getting better now and I want to thank everyone who left nice comments for yesterday’s post. <3


Posted in Yleinen and tagged by Bella.