Sinisesti chic

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kun torkahtaa sohvalle jo pelkästään Salattujen elämien aikana viitisen kertaa, havaitsin parhaaksi keittää kupillisen teetä ja uppoutua bloggailun ihmeelliseen maailmaan. Tämä hätäilevä emäntä on tainnut vähän valvoskella tuon toipilaan kanssa pari viimeistä yötä ja pieni univelka on kyllä kuitattava ensi yönä tai loppuviikko voi tuntua suhteellisen pitkältä. Kiitos jälleen kerran tsemppaavista ja piristävistä kommenteistanne, bloggailun yksi hienoimmista puolista on kyllä se, että saa jakaa ajatuksiaan, sekä suruja että iloja kanssanne, ja tuntuu ihanalta, että niin moni oli Epustakin aidosti huolissaan <3 Seuraavan kuvan myötä suuntaamme Epun kanssa kuitenkin hyvillä mielin kohti tulevaa ja uusia seikkailuja. Haavat ovat parantuneet hyvin ja suuremmilta traumoilta taidettiin välttyä.

Sama vanha viikari se on kuin aiemminkin ;)

Päivän asu oli tänään hätäisesti koottu ensimmäisistä vaatehuoneesta löytyneistä vaatekappaleista. Päivään sisältyi niin pientä palaveria kuin vanhempieni luona oleskeluakin, joten asun tuli olla simppelisti chic. Sinisesti chic.

// Today’s outfit was pick in a hurry in the morning. I chose the blue shirt and combined it with jeans and that gorgeous lion necklace. I’m also in love with that hairband which I got from Borås! Simple but chic!

Tiistain/ Tuesday’s:

paita/ shirt: Vero Moda

farkut/ jeans: Only

kaulakoru/ necklace: Gina Tricot

hiuspanta/ hair accessorie: H&M (Borås, Sweden)

Nyt yritän pitää silmiä väkisin auki vielä jonkin aikaa teekupposen kera, taidan hipsiä keittiön kaapille nappaamaan pari palaa tumma suklaatakin.

// Now a cup of tea and I force myself to stay awake for a couple of hours! Good night everyone <3


Posted in Yleinen by Bella.