7512/ The Outfit

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Muistatteko vielä sen Nooran, jonka asukuvat olivat aiemmin täynnä harmaata tai mustaa, välillä ehkä jopa rohkeasti tummansinistä tai hitusen beigeä ja valkoista?

// Once upon a time there was this girl called Noora, whose outfit pictures were full of black, grey, white and dark blue..

Se Noora ei olisi ikipäivinä uskonut, että pukeutuu joskus päästä varpaisiin pinkkiin! Kuinka ollakaan, tuosta Nelly.comin aleista parilla kympillä löydetystä Friis & Co’n laukusta on tullut ehdoton lempparini ja rakennan asuja tällä hetkellä sen ympärille. Seppälän alennusmyynneistä löydetty ruutupaita mätsää laukun kanssa täydellisesti, kun taas Niken urheilutossut ovat kuin tehdyt tähän kolmikkoon.

// That Noora didn’t wear pink or lilac, at least not together! But here I am! Standing happily in lilac sneakers, wearing cute bright shirt and holding a pink bag!

Ja mikä huikeinta; olin tänään ihan hurjan tehokas näiden raikkaiden värien ansiosta ja hitusen vihmovasta tuulesta huolimatta saatoin löytää jopa jo kesäfiilistäkin! Eli toisin sanoen; kun mieli on maassa, mutta tehoja tarvittaisiin arkiseen puurtamiseen, PUKEUDU PIRTSAKASTI.

… itse yritän tosin välttää nyt jatkossa tuota pinkkiä laukkua, osa teistä on varmasti jo saanut siitä yliannostuksen.

.. ja vielä: pirtsakkaasti pukeutumisen voi aloittaa vaikkapa tästä arvonnasta!

// The greatest thing about wearing pink and bright colors, is the energy what you get from wearing them! I was feeling so happy and cheerful all day long! All in all, when you are feeling tired, put on something pink! Maybe this giveaway can help you in a search of summer colors! ;)


Posted in Yleinen by Bella.