Huivitti

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Eilen piristyttiin pinkissä, tänään oli aurinkoisen oranssin vuoro.

//Yesterday in pink, today it was time for sunny orange.

Mitenköhän minä taas lainkaan pärjään, kun tuo personal photographer of mine, suuntaa pariksi viikoksi maalle ja ottaa vielä kuvausassistenttini Epunkin mukaansa. Voih, täytyy valjastaa varmaankin äiti viralliseksi päivän asukuvaajaksi (äiti, ei varmaan haittaa.. ;).

Nyt nautin siis vielä täysin siemauksin tämän viikon pojistani ja postailen asuja mahdollisimman paljon teillekin. Voi luvassa onkin oikea asuviikko, kun viikonlopun asudilemma odottaa edelleenkin vielä ratkaisijaansa. Tänään sen sijaan korkattiin virallisesti Holly & Whyte-kokoelman helmiä. Missioni oli pitää nuo helmenvalkoiset lenkkarit puhtaana edes tämän päivän ajan. Tehtävä epäonnistui jo aamuseitsemältä koiralenkillä. Sanokaa nyt etten ole ainoa, joka onnistuu tärvelemään valkoiset kengät aina heti ensikäytöllä!!

takki/jacket: Only
farkut/ jeans: Only
kengät/ shoes: Holly & Whyte-Collection/Lindex
huivi/ scarf: Holly & Whyte-Collection/Lindex
paita/shirt: Gina Tricot
kaulakoru/ necklace: H&M

// It was time to brighten up the day with my favourites from Lindex’s Holly & Whyte-collection. I had a mission to keep those shiny white shoes clean at least for today. I failed. But the outfit looked as sunny as the day today here in Finland!


Posted in Yleinen by Bella.