Kesä laukussa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Samalla, kun metsästin teille Lindexistä pöllömäisen kesälaukun, löysin myös itselleni jotakin oikein ruusuista ja herttaista hurjalla aleprosentilla varustettuna. Suuri ja kevyt kesälaukku on joka bloggaajan unelma; laukun sisuksiin mahtuu helposti niin järkkäri kuin muutkin tarpeellisuudet, puhumattakaan siitä, että se on hurjan upean värinen! Yhdistinkin laukun tänään kauniiseen mintunvihreään Lindexin toppiin ja herkkiin kaulakoruihin.

// As I was searching for a perfect bag for the giveaway, I found something sunny and sweet also for me. This gorgeous (and huge!) summerbag was on sale and I fell in love with its beautiful print!

 

Sen lisäksi, että kesäsäätkään eivät nyt oikein näytä suosivan (se ei estä tosin tämän laukun käyttöä lainkaan), oli tuo taloutemme pikku-ukkokin sitä mieltä, että nyt saa kesälaukun kuvailu loppua.

// As I was taking pics of this new beauty, our little friend Eppu thought that now it’s enough. Forget the bag Noora, let’s go for a walk! ;) 

Odottakaahan, kun näette asukuvaa myös uusista kukkapöksyistäni. Voi apua, uskookohan kukaan jos kerron niiden olevan samaa printtiä kuin mitä laukussa on. O-ou. Matti oli sitä mieltä, että ”noi on Noora sitten ihan vaan kotihousut”..

Onko kukkasia eksynyt teidän vaatekaappeihinne? :)

// I just love these beautiful flower prints on clothes and accessories! What do you think?


Posted in Yleinen by Bella.