COULD THIS BE THE ONE?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kesäaamun kuulas meikki syntyi tänään varmaankin helpoimmin kuin koskaan ennen – kiitos Olivian sivuilta kirjaimellisesti syliini tipahtaneen kosmetiikkanäytteen.

// Summer is all about light and chic make-up and today, when I received a little sample from the pages of Olivia-magazine, my summerlook was made with only three different products!

Arkimeikkiini on pidemmän aikaa kuulunut tiettyjä suosikkituotteita, mutta kesä on luonut lämpimien säiden vuoksi hieman haasteita lempituotteideni käytön suhteen. Esimerkiksi käyttämäni meikkivoide ei sovellu kasvoilleni lainkaan kesäisin, vaan hakusessa on jo ollut  jonkin aikaa tuote, jonka avulla syntyisi kaunis ja raikas kesämeikki.

Tänään kesämeikkini koostuu vain ja ainoastaan kolmesta tuotteesta:

Nyx Cosmeticsin Doll Eye Mascara on yksi kestosuosikeistani; tutustuin tuotteeseen jo pari vuotta sitten ja tämän tuotteet puoleen on helppo kerta toisensa jälkeen kääntyä. Tuotteen saatavuus saattaa tosin välillä olla kiven alla, muta metsästys kannattaa, sillä lopputuloksena on kaunis ja voimakas silmämeikki.

// Nyx Cosmetic’s Doll Eye Mascara has been my favourite mascara for  couple of years now! It makes the eyes strong and chic!

Maybelline Water Shine Diamonds- huulipuna on löytö alennuskorista läheisestä halpahallista, ja sävy ”Beige Diamonds” miellytti minua heti ensikäytöstä lähtien. Raikas ja sädehtivä nude look luodaan pehmeästi huulille tämän kestävän ja riittoisan tuotteen avulla.

// Maybelline’s Water Shine Diamonds lipstick makes the lips shiny and the product is longlasting. Loving the shade ”Beige Diamonds”!

♥ Uusi tuttavuuteni kolahti siis tänään postiluukusta, kun tulokseton BB-voiteen metsästys sai jälleen näytepakkauksen kautta jatkoa. Tällä kertaa kolahti ja kovaa! L´Oreal Parisin uutuustuote Nude Magique sävyssä Medium pääsi heti testiin ja olin aivan myyty!

// Could this be it? L´Oreal Paris’ Nude Magique was love at first sight.

Voide on koostumukseltaan helposti levittyvää, häivytyksessä tulee tosin olla tarkkana (sävy medium oli melko tummahko, värieron huomaa yllä olevasta kuvasta ennen häivytystä) vaikka tuote vaihtaakin hivenen harmaan värinsä mukautumalla ihosi sävyyn, herkähkö ihoni ei myöskään reagoinut tuotteeseen samoin kuin muihin testaamiini BB-voiteisiin ja uskoisin myös hintalaatusuhteen olevan kohdillaan.

Joko te olette tutustuneet tähän tuotteeseen?

// Have you already tried this product?


Posted in Yleinen by Bella.