SOME FLOWERS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Väitän, että mitä värikkäämmissä ja näyttävimmissä printeissä sitä lähtee ulos neljän seinän sisältä, sitä korkeammalla on myös mieliala! Testasin tuota väittämääni tänään uhmatessani sateita ja tuulta. Kuulkaas tytöt, tämä kesäneito lähti mansikkaostoksille niin kukikkaana, että seinäruusuja heikottaisi!

( … tiedetään; lupasin, että en yhdistä tuota laukkua noihin housuihin ikipäivinä, mutta kesäloma on saanut minut ihan villiksi, ja lopputuloksen näette asukuvista! ;)

FLOWER POWER

housut/ pants LINDEX

tennarit/ shoes HOLLY & WHYTE COLLECTION LINDEX

paita/ shirt H&M

laukku/ bag LINDEX

// I went to buy some fresh strawberries wearing a couple of flowers in my outfit. I know, I know, too much is too much, but summerholiday got me inspired and I was brave enough to try this combination!

Tiedän jonkun olevan nyt sitä mieltä, että tuo tyttö ei ole nyt kyllä se kedon kirkkain kukkanen, mutta huomasiko joku myös sen, että parin ruuvin lisäksi päästäni puuttuu jotain muutakin!

Irroittelin tänään teippipidennykseni pois huomisaamun kampaajakäyntiä varten, ja olenkin koko päivän ollut aivan innoissani tuosta omasta hiuspehkostani. Omat kutrini ovat päässeet salakavalasti kasvaneet pidennysten pidon aikana, ja olen positiivisesti yllättynyt myös siitä, että ne eivät ole lainkaan vahingoittaneet hiuksiani, päinvastoin! Huomenna ei siis pidennyksiä enää kiinnitetä takaisin, vaan tarkoituksena olisi raikasta kesälook kuntoon. Millaista päivitystä hiukseni sinusta kaipaisivat?

// Tomorrow I’m getting my hair done and I am not quite sure which would be the perfect color or look for the summer. I took off my hair extensions today, and I was so pleased to notice that my own hair had grown so much! How would you update my look?

Indiedays Lookbook


Posted in Yleinen by Bella.