JUHANNUSPOPOT

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Päivä ei ihan niin ruusuinen ollutkaan kuin mitä aamulla vielä heräillessäni kuvittelin; vihoitteleva viisaudenhammas päätti astua mukaan kuvioihin, ja kampamokäynnin jälkeen otinkin suunnaksi keskustan aleshoppailujen sijasta hammaslääkärivisiitin. Tuo ihana höpöttely- ja virkistäytymishetki kampaajalla menikin lopulta siihen, että jännitin niin kovin edessä häämöttelevää hammaslääkärikäyntiä, että oikein harmitti. Hiuksista tuli kuitenkin äärimmäisen ihanat ja lopulta en antanutkaan hampaalle periksi, vaan suuntasin vielä aurinkoista iltapäivää viettämään keskustaankin. Nyt voi juhannus alkaa, antibioottien ja pienten alelöytöjen siivittämänä..

Kotiin päästyäni ilahduin kovin, kun huomasin ne paljon puhutut ja yöpuvunhousuiksikin haukutut kukkapöksyt Indiedaysin päivän inspiraationa! Tästä innostuneena, on suorastaan pakko esitellä teille uusimmat kenkäkaappini aarteet, kukkakuosissa tietenkin.

// What a day! First at the hairdresser’s, then at the dentist, then some shopping at the centrum..  When I got back home, I was so happy to notice that my floral pants where chosen today’s inspiration at Indiedays.com! That’s why, I decided to present you my new floral darlings..

Maailman kauneimmat, tai ainakin kukikkaimmat kiilakorot ovat alelöytö nekin, ja saapuivat juuri sopivasti täydentämään kovin suppeaa korkokenkäkokoelmaani. Vagabondin ruusuiset unelmat ovat kesäneidon valinta niin arkeen kuin juhlaan, ja löydöstä tekee huikean se, että olen haaveillut näistä kengistä jo todella kauan. Korkea hinta on hillinnyt shoppailuintoani, mutta nyt parin kympin investointi ei tehnyt kipeää ollenkaan.

// These gorgeous shoes are from Vagabond and they have been in my daydreams for a long time already! These quite expensive shoes were now on sale (oh boy, I was so lucky to find them!) and I got an excellent discount on these. It was all worth the wait!

Huomenna kutsuu maaseutu, ja aamulla ruutuihinne pläjähtääkin postaus siitä, mitä Nooran Survival Cosmetics Kit:iin kuuluu näin juhannuksen aikaan.

.. ja pidetään peukkuja, että juhannukseen ei kuulu enää kiukutteleva viisuri.

// Tomorrow morning we are off to the countryside! Stay tuned!


Posted in Yleinen by Bella.