JUHANNUS MUST HAVES

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kyllä! Näillä aion pärjätä.

// These are my must haves when it comes to cosmetics during our few-day-holiday at the countryside!

1. Nivea Visage Gentle Cleansing Wipes: EHDOTON ykköstuote; toimii silloin, kun kesäinen vesisade (=eli luita ja ytimiä vihmova tuuli ja piikikäs vaakatasossa satava vesisade) on saanut maskarat valumaan poskille. Soveltuu myös grillimakkaran syönnin jälkeisiin sinapintahrojen puhdistukseen rähmäkäpälistä.

2. Deodorantti: Valitse juhannuksen viettoon mahdollisimman hajuton ja mauton dödö, hyttyset eivät tunnetusti jätä rauhaan niitä, jotka tuoksuvat ruusunnupuilta ja kesätuulilta. Turvaudu kohtaan 1. (*kosteuspyyhkeet, ah, mikä keksintö!) mikäli dödö pettää kesken kokon tuijottelun. Jonkinlaisen hajunpoistajan käyttö on kuitenkin suositeltavaa; kaikkihan me tiedämme, minkä hajun ympärillä ne kärpäset sitten puolestaan pörräävät..

3. Hawaiian Tropicin viilentävä after-sun: Koska kaikki kuitenkin unohtavat sen aurinkorasvan juhannuksena keskittyessään olennaiseen, on tätä viilentävää helpotusta hyvä olla saatavilla. JOS siis sattuu käymään niin historiallisesti, että juhannuksena paistaisi aurinko. Uskomatonta mutta totta, tämä tuote lupaa aloe verallaan helpottaa myös ötököiden puremien aiheuttamaa ärsytystä (no niinpä, olisiko vain kannattanut jättää ne kesähedelmätuoksut kotiin ja turvautua juhannuksen suosituimpaan tuoksuun, Offiin).

4. BB-voide: Tällä paikkaillaan loput punoitukset ja värivirheet kasvoilta, kun on jälleen aika suunnata kaupunkiin. As if.

(+5. Naistenlehdet: Soveltuvat niin hyttysten poishuiskutteluun, kokon sytykkeeksi, hätävaraksi KUN sataa ja oivaksi opukseksi silloin, kun metsästät epätoivoisesti tietoa siitä, mitä tehdä, kun after-sunkaan ei pysty ihmeisiin ja netti ei toimi ukkosmyrskyn vuoksi).

Hei, hyvää juhannusta ihanat! <3

Ehei, nämä tuotteet eivät ole blogin kautta saatuja. Jokainen on metsästetty juhannus mielessä pitäen Stokkan kosmetiikkaosastolta ;)

// Any products that were already familiar to you?


Posted in Yleinen by Bella.