C&C ON THE ROAD

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

 Eilisellä roadtripillämme pysähdyimme matkan varrella myös Jyväskylään, jossa itse asiassa kävin nyt elämäni ensimmäisen kerran. Kaupunki ja keskusta-alue tuntui äärimmäisen kotoisalta ja viihtyisältä, ja mikä parasta, siellä paistoi aurinko <3

Ihana kotikaupunki teillä jyväskyläläiset! :)

// Yesterday I visited a beautiful city called Jyväskylä here in Finland. We ate a delicious meal in a restaurant and spent some time also by shopping.

Käytyämme herkuttelemassa Amarillossa, jatkoimme kävellen kauppakeskus Forumiin, josta löytyi paljon omia lempiliikkeitänikin. Koska aikataulut eivät oikein antaneet myöten, ei shoppailulle juuri jäänyt aikaa, ja poikkesinkin vain pikaisesti mitä hurmaavimpaan koru- ja kelloliikkeeseen, Ur&Penniin, jossa lähes kaikki tuotteet oli alennettu puoleen hintaan.

Itselleni hankin vain pari näyttävää korvakorua, ja mikä parasta, liikkeen myyjä kertoi, että samainen liike on piakkoin rantautumassa myös tänne Tampereelle Koskikeskukseen!

// Here’s what I got from a cute jewellery store called Ur&Penn!

Hihii, huomasiko joku pientä uudistusta kynsissäni? ;) Minua ärsytti niin kovin se, että tilaamani Mavalan lakka tuotti pettymyksen aukeamattomuudellaan, että hankin nyt samankaltaisen glitterlakan, jolla sain suloisen oranssin värin rinnalle hieman säihkettä. Omat kynteni ovat kasvaneet hirveää vauhtia nyt kesän aikana, ja päätinkin perua tälle päivälle varaamani geelikynsiajankin, syksyllä sitten :)

Iltapäivälle luvassa vielä pienimuotoinen bloggaajamiitti keskustassa, kivaa kivaa! :)


// Have a great rest of the day everyone!


Posted in Yleinen by Bella.