X3

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Toivon todella, että pidän värikkäistä farkuista vielä pitkälti tulevaisuudessakin. Serena-perheeni täydentyi nimittäin alennusmyynneistä odotetulla perheenlisäyksellä, kun vaatekaappini farkkuvalikoima kasvoi neonvihreillä pöksyillä.

Allekirjoitan sataprosenttisesti sen, että silloin, kun täydellisiä farkkuja metsästää, tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta löytää yksiäkään housuja, jotka olisivat edes kutakuinkin täydelliset. Gina Tricotin Serenat ovat osoittautuneet niin oivallisiksi kumppaneiksi farkkurintamalla, että tietoisesti olen nyt keräillyt kyseistä pöksymallia vaatekaappiini useamman parin verran. Neonvärit ovat olleet nyt lähellä sydäntäni tänä kesänä, mutta ehkäpä seuraavat Serenat voisivat sitten olla hiiiieman hillitymmän väriset.

// My happy family of Gina Tricot’s Serenas grew when I found those gorgeous neon green jeans on sale! I just hope that I will like neon colors also next summer..

Useasti pestyt neonoranssit farkut ovat säilyttäneet värinsä alkuperäisen kaltaisena, eikä kokokaan ole vaihdellut käytönkään jälkeen suuntaan tai toiseen. Voi sitä tunnetta, kun löytää ne ihan täydelliset farkut itselleen. <3

Vieläkö neonvärit jaksavat innostaa teitä?


// I love these Serenas! They keep their shape, the colors stay shine even though I have washed those neon orange jeans several times and I just love them! Finally I found the perfect match for me!


Posted in Yleinen by Bella.