LUKIJATOIVE: YOUR HOME SWEET HOME

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kodissamme on yksi paikka, jota rakastan yli kaiken. Tuohon yhteen nojatuoliin ja sen ympäristöön on kerättynä niin monen monta muistoa jokaisesta asunnosta, jossa olen asunut, että oli päivänselvää saadessani lukijatoiveen esitellä jokin minulle mieluinen paikka kotikolostamme, että tämä se on. Tämä nurkkaus työhuoneestamme.

//  This is my favourite spot in our home. Home sweet home and this place has it all. Memories, comfortable furniture, inspiring pieces, earthy colors and much much more. 


”Kerro lempipaikasta kotonanne, kuvaile sen tunnelmaa ja esineitä, ja kerro miksi juuri se paikka on sinulle mieluisin?”

Aloitetaanpa tuosta nojatuolista. Muistan sen maksaneen Kodin Ykkösessä hunajaa, mutta minun oli saatava se. Se oli täydellinen ensimmäiseen omaan kotiini, ja vaikka tuoli on kaikessa muhkeudessaan maailman vaikein huonekalu, on se kulkenut mukanani jo tähän kolmanteen omaan kotiin. Jokin siinä siis edelleenkin viehättää. Nuo suuren suuret tyynyt tulivat tyynyn mukana, mutta tuon epämukavampia tyynyjä on kyllä todella vaikea löytää.

Seinällä hymyilevä Marilyn on sekin peruja ensimmäisestä asunnostasi. Asuin korkean kerrostalon huipulla, omassa pikkupenthousessani, ja Marilynin kuva näyttikin kurkkivan seinältä suoraan alas minun kotikatuani. Tiesittekö muuten, että Marilynin kuolemasta tuli eilen kuluneeksi 50 vuotta?

Hieman uudempi juttu löytyy tuolta nojatuolin nurkasta, näettekö, tuolla ihan verhon ja tuolin välissä piilotettuna Epulta? Se on Masiili. Masiili, siilipehmolelu, on sellainen, noh, rakkauslahja, ja se kotiutui Matin ja minun ensimmäiseen yhteiseen kotiimme.

Nuo blogin kautta saadut Vallilan Viiskulmat tuovat mieleeni kerta toisensa jälkeen Pariisin matkamme viime joulukuulta.  Ja mikä parasta, tuoli on aseteltu niin, että näen upeat 7. kerroksesta avautuvat maisemat ikkunasta esimerkiksi kirjaa nojatuolissa lueskellessani.

Kukaan ei varmaankaan voinut olla huomaamatta tuota pitkäkoipista vihreää otusta? Tuo kaveri onkin itse asiassa uusin lemmikkini. Sain tämän hurmaavan italianvinttikoirattaren Roosalta syntymäpäivälahjaksi. Arvatkaa vain, onko vaikeaa saada pidettyä Eppu irti tuosta lajitoverista..

En tiedä onko vastaavanlainen haaste jo blogosfäärissä ollut iät kaiket liikenteessä, mutta siitä huolimatta ajattelin heittää tämän lukijatoiveen nyt myös eteenpäin seuraaville blogittarille seuraavanlaisella ohjeistuksella haasteen muodossa:

”Kerro lempipaikasta kotonanne/ kotonasi, kuvaile sen tunnelmaa ja esineitä, ja kerro miksi juuri se paikka on sinulle mieluisin. Heitä haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.”

Nyt on teidän vuoronne raottaa hieman kotioveanne AnniinaAnnaAnnaIina ja Annastiina!


Posted in Yleinen by Bella.