SATUMETSÄN LUMOISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Nyt se on todistettu. Ihminen voi tulla todella onnelliseksi pelkästään lautasista.

// The plates of my dreams. Yeah, you heard it right.

Muistatteko vielä kuinka iloitsin uudesta Satumetsä-mukistani, jonka sain Matilta nimipäivälahjaksi? Ihastuin tuon mukin kuvitukseen, kesäisiin väreihin ja tunnelmaan niin, että hypin onnesta, kun huomasin, että tuolloin samaisia mukeja oli Iittalan verkkokaupassa myynnissä kymmenen euron hintaan. Laitoin tilaukseen kolme, ja niin ensimmäinen mukini sai astiakaappiin seuraa.

Tuolloin verkkokaupassa alennuksessa olivat myös samaisen sarjan kulhot ja lautaset, mutta tajusin haluavani ne aivan liian myöhään. Metsästin samaisia tarjoustuotteita myös Iittala Outleteista, mutta turhaan. Normaalihintaisena näitä sesonkituotteita oli toki saatavilla, mutta ihan niin kalliiseen sijoitukseen en kuitenkaan ihastukseni vuoksi ryhtynyt…

… kunnes tänään löysin nämä aarteet Kodin Ykkösestä Plussa-korttialennuksessa! Oi tätä onnen päivää! Iltapala ei ole maistunut ikinä näin hyvältä näiden uutuuksien ja yllätyksenä saapuneen ihanan kukkalähetyksen kera ja olenkin sataprosenttisen varma, että nuo Klaus Haapaniemen kuvioimat metsäneläimet juoksentelevat myös unissani tämän onnellisuuspuuskan vuoksi. 

Kodin Ykkösestä kasvatin siis mukikokoelmaamme neljällä lautasella (22 cm) ja kahdella kulholla, ja salaa toivon, että Joulupukki saattaisi vielä kasvattaa kokoelmiani. En ole ikinä ennen kerännyt astiasarjaa, ja nyt olo onkin huiman aikuinen. Harmi vain, että tämä aikuistuminen piti aloittaa sarjalla, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Hih.


// Aren’t they just gorgeous! The Satumetsä Collection is from the Finnish brand called Iittala, and the pattern is designed by Klaus Haapaniemi. I am a happy owner of four Satumetsä mugs, four plates and two bowls and I hope that someday my collection would grow even more! I love them <3


Posted in Yleinen by Bella.