AUGUST, LOOK WHAT YOU DID!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Muistatteko vielä Hello August-postaukseni? Tuollaisien postauksessa näkyvien kollaasien rakentelu on välillä kovin petollista, sillä helposti voikin sitten käydä näin…

// Can you still remember my post Hello August? Look what I bought for myself after making that post..

Nyt se on virallista. Ensimmäinen syyshankinta on nyt tehty. Mikä parasta, tuosta huivista löytyvät villin kuvion lisäksi kaikki ne värit, joita uskon omankin syksyni paljon sisältävän; ruskeaa, keltaista ja tummaa liilaa. Yksivärisen puseron kanssa käytettynä tämä rinkula on upean näköinen. 

Syksyn voi selvästi aistia varsinkin aamuisin; tänä aamuna töihin hipsiessäni ilma tuoksui jo ihan syksyltä ja töiden jälkeen tehdessämme pitkän lenkin Matin ja Epun kanssa, aurinkokaan ei enää kuumottanut samalla tavoin kuin keskikesällä. Koulutkin taitavat jo pikku hiljaa starttailla vai joko uusi kouluvuosi on peräti jollakulla jo alkanut? Kertokaahan mihin oppilaitoksiin olette suuntaamassa? 

Olen niin kateellinen teille uutta kouluvuotta aloittaville; syksyni kohokohta oli aina uusien koulujuttujen hankkiminen. Ehkäpä siksi tuon uuden Louisn nyt hankin; tuntuu ihan siltä kuin uusi koululaukku olisi eteisessä odottamassa. Syksy tuo mukanaan varmasti silti kaikkea ihanaa uutta ja jännittävää, ehkä hieman uusiakin juttuja, otan kuitenkin kaikki uudet haasteet innolla vastaan ja kyllä se kesäkin taas joskus sieltä palaa, eikös? :)

 

// It’s starting to feel like autumn so much already, and this scarf is the only official purchase for autumn which I have done so far. I love those colors in it; brown, dark yellow, purple. Worn with a simple shirt that tubescarf looks amazing. Suddenly, the autumn doesn’t feel such a bad thing at all.


Posted in Yleinen by Bella.