OH CRAB!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Matti luki ajatukseni, kun soitti kesken tehokkaan iltatreenini nälkäiselle avovaimolleen ja kysyi, että mitäs tänään syötäisiin…

.. ja tähän päädyimme!

Ahmin täällä nyt siis treenin jälkeisellä innolla uunituoretta Elleä ja ehkäpä herkullisinta salaattia, mitä ikinä naaman edessäni onkaan ollut. Kuulin jokin aika sitten, että Hesburgerin valikoimiin oli otettu ilmeisesti jonkin Facebook-kisan perusteella uusi salaatti. Innolla (ja suurena Hese-salaattifanina) odotinkin, mitä tämä herkullinen ja terveellinen vaihtoehto noutoruualle pitikään sisällään!

// I’m enjoying a delicious evening here after a hard workout by eating one of the most delicious salads ever! What more could a woman ask!? Well, maybe a brand new copy of the Finnish Elle magazine.. ;)

Tämän salaatin kehittäjälle voisin kirjoittaa fanipostia vaikka saman tien, sillä jokirapucaesarsalaatissa on kaikki kohdallaan! Paras salaatti ehkäpä ever! Oletteko jo maistaneet?

Täällä on taas siis käynnissä varsin energinen maanantai, joka huipentuu nyt sohvan pohjalla köllöttelyyn. Olinko muuten ainoa, joka ei tunnistanut heti uuden Ellen kannessa poseerannutta henkilöä Krista Kososeksi! Upea kansi ja lehti on kyllä jälleen kerran pullollaan niin paljon inspiraatiota, että pelkään syksyn toivelistani paisuvan entisestään ;)


Posted in Yleinen by Bella.