HAIRLICIOUS FRIDAYNIGHT

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Omaa saunaa osaa nyt arvostaa aivan eri tavoin, kun muistelee aikaa, jolloin kerrostalon yhteisestä saunasta varattu saunavuoro tuntui aina olevaan epäsopivaan aikaan ja saunatiloihin suunnattiin kellon kanssa, ettei naapuri vain närkästyisi odotellessaan vuoroaan.

Sen lisäksi, että saunan lauteille on aivan taivaallista istahtaa pimeän ja kylmän talvipäivän jälkeen, voi saunasta nauttia myös näin kesäisin. Ei kerrostalosauna toki koskaan voita mökin rantasaunan tunnelmaa, mutta pienien hemmotteluhetkien järjestäminen sielläkin onnistuu vallan mainiosti.


// As you might know, we Finnish people loooove sauna. We have got our own sauna at the moment in our new appartment so it’s easy to have some saunatime now and then. Today I tested this new Dermosil-product. This moisturizing hair mask makes your hair look healthy and happy and it is very easy to use! These kinds of beautyproducts I like so much!

Tänään hemmottelin hieman kuivan oloisia hiuksiani lahjaksi saamallamme Dermosilin Sauna Hair Mask- hiusnaamiolla. Naamio levitetään puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa saunan lämmössä kymmenen minuutin ajan. Naamio huuhdellaan tämän jälkeen pois ja yllätyin niin kovin, kun tulokset olivat heti havaittavissa – silkinpehmeät hiukset oli helppo kammata ja laittaa saunan jälkeen ja niistä leijaileva hento tuoksu oli pelkkää plussaa!

Näin onnistuneiden hiuspuuteri-kokeiluiden jälkeen on luontevaa esitellä myös vielä yksi lempituotteistani, kampaajani Kirsin suosittelema Four Reasonsin Deep Cleanse Shampoo. Tätä syväpuhdistavaa shampoota käytän noin kerran tai kaksi kuukaudessa, ja olen huomannut sen auttavan muun muassa vaaleiden hiuksieni joukkoon eksyneiden vihertävien hiusosioiden poistossa. En tiedä johtuuko tuo kummallinen vihertävyys vesijohtovedestä vai aiemmin käyttämästäni hopeashampoosta, mutta tätä tuotetta käyttämällä on tuo ärsyttävä ilmiö pysynyt poissa.

Löytyykö ruudun siltä puolelta muita, jotka nauttivat saunan lämmöstä ja hemmotteluhetkistä näin perjantaisin?


Posted in Yleinen by Bella.