MY MÖTLEY

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mungolifen Anna, minä niin fanitan sinua! Ratkaisit ikuisuuksia kestäneen ”mistä löytää täydellinen nahkatakki”-ongelmani suunnittelemalla ihan huikean takin, joka täytti aivan kaikki nahkatakkikriteerini; se istuu hyvin, se on persoonallisen näköinen, kaulus on kauniisti muotoiltu, takissa on yksityiskohtia ja se on juuri sopivan mittainen. En siis mitenkään nirso ole, mutta anyways, eiköhän se jo näy kuvissa olleista hangonkeksihymyistä, että tämä takki iskee ja lujaa!

keinonahkatakki / fakeleatherjacket MUNGOLIFE FOR NELLY.COM

neonvihreä pusero / neongreen shirt SISTERSPOINT

laukku / bag GUESS

Yhdistettynä vielä kaiken lisäksi superneonvihreään Sisterspointin paitaan, viihdyin enemmän kuin hyvin uudessa takissani. Syksyn ainoa positiivinen seikka on se, että syyspukeutumiseen tulee aina panostettua enemmän ja suunnittelinkin jo yhdistäväni tuohon takkiin syyspuhurien puhallellessa ison lämpöisen tuubihuivin. Tai ehkäpä takin kaveriksi pääseekin Rillan blogikirppikseltä ostamani Marc O’Polon huivi, josta vilautinkin jo hieman kuvaa Instagramin puolella.

Nyt uuden Elle Accessories-lehden pariin, villasukat jalkaan ja teekuppi käden ulottuville..

// As you can see from the smile on my face, I have found the most perfect (fake)leatherjacket. I love everything in it; color, detailing, style, I mean truly everything. With the neongreen shirt, the outfit of the day was one of my favourites when it comes to this autumn!


Posted in Yleinen by Bella.