SOME SUNDAY CAVIAR

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Sunnuntai-iltani vierähti mukavasti kaviaarin ja vaaleanpunaisten hetkien parissa..

Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikä tahansa kaviaari, vaan Ciatén manikyyrisetti, jonka avulla päätin luoda jotakin uutta ja ennennäkemätöntä kynsiini. Instagramin (@CURIOUSNOORA) ja Facebook-ryhmän puolella julkaisinkin jo hieman sneak peekiä lopputuloksesta sunnuntaina, mutta koska aiempi postaukseni tästä kyseisestä uudesta kynsivillityksestä herätti paljon kiinnostusta myös teidän joukossanne, päätin tehdä kaviaarimanikyyristä myös hieman kattavamman postauksen.
Näin kuorrutat siis kaviaarilla myös sinun kyntesi.

// Here’s an easy tutorial for you guys about that lovely and eye-catching caviar manicure made by Ciaté’s caviar manicure set.

Luettuani tästä hauskannäköisestä ja erikoisesta tavasta luoda kynsille hieman uutta syyslookia, aloin metsästää itselleni manikyyrisettiä aluksi verkkokaupoista. Yllätyin siitä, että settejä löytyi niinkin tutusta ja turvallisesta nettikaupasta kuin Nelly.com ja klikkailinkin sitä kautta itselleni manikyyriseteistä värikkäimmän itselleni. Setti sisältää siis pohjalakan (omassa setissäni vaaleanpunainen), kynsilakkapullollisen mikroskooppisen pieniä helmiä (tässä tapauksessa värikkäitä) sekä kätevän suppilon ja ohjeet manikyyrin tekemiseen.

Settejä näytti Nellyllä olevan saatavilla myös maltillisemmissa väreissä (valkoinen pohja/valkoiset helmet ja musta pohja/mustat helmet).

Lyhykäisyydessään tämän jännittävän manikyyrin teko onnistuu näin. Vedä kerros pohjalakkaa (vaaleanpunainen) kullekin kynnelle ja anna kynsien kuivua rauhassa. Läpinäkyvä pohjalakka tuskin on myöskään pahitteeksi.

Kun kynnet ovat kuivuneet, vedä aluksi yhdelle kynnelle toinen, paksuhko, kerros lakkaa. Aseta kynsi setin mukana tulleen muovialustan päälle ja ripottele helmiä varovasti koko kynnelle. Kun olet saanut helmiä tasaisesti koko kynnen alueelle (tämä on ehdottomasti kaviaarimanikyyrissä haastavin kohta), voit kevyesti painella helmet kiinni toistaiseksi märkään lakkaan. Sormin voit varovasti lisätä vielä yksittäisiä helmiä kohtiin, joihin niitä ei ripottelun yhteydessä tarttunut.

Toista sama operaatio kullekin kynnelle ja anna kynsien kuivua rauhassa 15-20 minuuttia.

Koska testailin kaviaarimanikyyriä nyt ensimmäistä kertaa, halusin jo pelkästään harjoituksenkin vuoksi tehdä manikyyrin jokaisen sormen kynnelle. Helmiä menikin siis jonkin verran ripottelun yhteydessä yli, mutta kätevän pikkuruisen suppilon avulla helmet sai näppärästi takaisin lakkapulloon seuraavaa käyttökertaa odottelemaan.

Kynsien kuivuttua täysin, vedin niiden päälle vielä pari kerrosta läpinäkyvää Mavalan päällyslakkaa, jotta helmet pysyisivät paremmin paikoillaan.

Sormien päät näyttävät siis tällä hetkellä siltä, että olisin dipannut sormenpääni nonparellisekoitukseen, mutta itse rakastuin tähän hauskaan, ja lopulta myös suht koht helppoon, manikyyriin välittömästi.

Ensi kerralla ajattelin tosin tehdä manikyyrin niin, että lisään helmiä vain muutamaan kynteen ja jätän loppuihin päällimmäiseksi ainoastaan tuon kauniin vaaleanpunaisen sävyn. Kun kynteni kasvavat taas hieman mittaa, ajattelin, että hauskalta voisi näyttää myös manikyyri, jossa ainoastaan kynsien kärjet olisi kuorrutettu helmillä.

Lopputulos hurmasi ainakin minut, entäpä teidät?

// I just loooove that funky and fun outcome, but what about you guys? Maybe some caviar for you also?


Posted in Yleinen by Bella.