EPPU ARPOO PANTOJA!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
”Noora, mitä mieltä olet..”

”.. näytänkö paremmalta tässä harmaassa…”


”..vaiko tässä luonnonvalkoisessa neulepannassa?”

.. pikkuinen pitäköön nuo minun prototyyppinä tekemäni jo ahkerassa käytössä olleet syyspantani, sillä teitä varten minulla on pari hurmaavan säkenöivää neulepantaa nyt valmiina arvontaa varten.

Koska korvat kaipaavat jo kipeästi syysmyrskyissä lämpöä, päätin käynnistää syksyn ensimmäisen panta-arvonnan jo nyt! Tällä kertaa pannoista kisaillaan blogini Facebook-ryhmän puolella. Osallistut panta-arvontaan ”tykkäämällä” seinälle lisäämästäni Epun kuvasta. 

Palkintona arvotaan kaksi kappaletta tekemiäni neulepantoja, yksi harmaa ja yksi luonnonvalkoinen. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 30.9. klo 12.00 ja onnelliset voittajat ilmoitan jo sunnuntai-iltana.

Onnea matkaan! 

Terkuin,

Noora & Epi

Facebookiin pääset tästä!


// Wanna win a headband like this one? Like picture of my dog Eppu on Facebook, and you participate in a giveaway. Two lucky winners of these two headbands made by me, will be announced on Sunday evening!


Posted in Yleinen by Bella.