INSPIRING INSPIRATION

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Nyt on aika raottaa hieman salaisuuksien verhoa ja kertoa teille lisää blogimaailmaan syttyvästä uudesta tähdestä, jonka matkaan myös Curiouser & Curiouser on kutsuttu mukaan.

Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana ja mikä innovatiivisinta, pian pääset seuraamaan 300 blogin postausten tulvaa värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija pystyy siis bongaamaan häntä inspiroivia postauksia helposti ja vaivattomasti.

Uuden konseptin avulla pääset myös entistä helpommin etsimään tuhansien postauksien joukosta juuri ne sinua eniten kiinnostavat, sillä pystyt selailemaan kuvavirtaa haluamasi genren kautta.

Kiinnostaako sinua kenties…

..MUOTI?

..KAUNEUS?

..RUOKA?

..SISUSTAMINEN?

.. VAIKO EHKÄPÄ LIFESTYLE?

Jokaiselle jotakin, ja Indiedays Inspiration-palvelusta löytyvien 300 blogin joukosta löydät taatusti jotakin myös itsellesi. Ideoita, inspiroitumista, innostumisia; niistä on tämä konsepti tehty.

Olen itse jo käyttänyt ahkerasti Inspirationin ns. testiversiota, ja käyttökokemukseni ovat olleet pelkästään positiivisia! Onkin suuri kunnia olla mukana uudistuksessa, joka tulee varmasti olemaan blogosfäärissä ainutlaatuinen ja uraauurtava. Mikä parasta, testiversion avulla olen jo nyt myös löytänyt uutta luettavaa lukulistalleni.

 Kutakin konseptiin mukaan valittua blogia voi jatkossa siis seurata palvelun avauduttua Inspirationin kautta, sillä blogiluettelosta löydät kunkin blogin ja tämän oman ”kotisivun”, josta pääset lukemaan juuri ne sinua kiinnostavimmat postaukset. Tarkennetaan siis vielä, että blogini säilyy siis omassa osoitteessaan, ja ulkoasussakaan ei tulla suuria muutoksia näkemään. Seuraaminen onnistuu siis edelleen täysin samalla tavoin kuin aiemminkin! 

Heräsikö kiinnostus? Käsi ylös kuka haluaa käydä seikkailemassa uudessa palvelussa jo ennen varsinaista julkaisupäivää! Nyt Curiouser & Curiouserin lukijoilla on siihen mahdollisuus. Jättämällä sähköpostiosoitteesi tänne saat sähköpostiisi myöhemmin tunnukset, joilla pääset Inspirationiin ja siellä oleviin blogeihin tutustumaan ennen muita!

// Here’s some sneak peek for what’s about to begin soon! Curiouser & Curiouser is invited to be a part of new Indiedays Inspiration. Inspiration will be launched during October but here’s some pictures and information also for you guys. So exciting! I have a feeling that this is going to be huge! :)
  


Posted in Yleinen by Bella.