DUCKPOND

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Reitti äänestyslipuketta täyttelemään vei tänään läpi kovin lumisten maisemien, kun läheinen sorsalampikin oli jo niin talvisen näköinen. Sinnikkäät asukkaat eivät kuitenkaan vielä olleet tajunneet ottaa äkkilähtöä lämpimään, vaan uiskentelivat innokkaasti pullanmurujen toivossa jokaista ohikulkijaa vastaan.

Tänään oli aivan täydellinen päivä tuolle nalleturkilleni (kyllä, opin virheistäni, enkä enää sadekeleillä ole sitä pahemmin käyttänyt..). Se lämmitti pikkupakkasilla niin hyvin, että on vaikea kuvitella mitään muuta takkia käyttävänsä koko talven aikana. Luminen iltapäiväkävely teki kyllä niin hyvää – nyt täällä koneen ääressä istuu varsin punaposkinen ja energinen bloggaaja, joka toivoo nyt jo melkoisesti, että lumet eivät enää häipyisi minnekään. Ei tämä talvi nyt niin hullumpi juttu olekaan. <3

// Yep, it’s looking like our dear friend winter has made its comeback, once again. At least I had the perfect jacket in my closet just for the chilly days like this one. It’s so fluffy and soft, even though I’m looking like a teddy bear with jeans while wearing it.

                    VISITING THE DUCKPOND                   


takki / jacket H&M

farkut / jeans GINA TRICOT (SILVIA)

huivi / scarf H&M

kengät / shoes H&M

laukku / bag TIGER OF SWEDEN

pipo / hat H&M



Posted in Yleinen by Bella.