READY FOR THE WINTER!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Aurinkoisen syystorstain ansiosta sai Curiouser & Curiouser uutta ilmettä ylleen, kun muotoaan vaihtoivat niin banneri kuin sivupalkin tietyt elementitkin! Hih, kuinka uudistunut olo nyt onkaan, näillä eväin on hyvä startata talvikausi käyntiin.

Sivupalkista pystyt siis klikkailemaan Curiouser & Curiouserin seurantalistallesi niin Blogilistalla, Bloglovinissa kuin Facebookissakin. Instagramista löydät minut nimimerkin @CURIOUSNOORA takaa ja yhteyden minuun saat myös näppärästi nappaamalla mailiosoitteeni sivupalkin muistilapulta. Sivupalkista löydät myös tästä eteenpäin viikon ajalta 5 luetuinta postausta ja pienen esittelytekstin tytöstä näppäimistön tällä puolen. Älkääkä myöskään unohtako blogikirppistäni!

Totta se on; pienet uudistukset piristävät aina! ♥

Psst. Muutama ehtikin jo bannerista kysäistä tarkempaa infoa, eli banneri on tehty käyttäen sekä PhotoScape- että Paint-ohjelmia.

// Curiouser & Curiouser updated its look a little bit! Now I’m ready for the winter! Don’t forget that you can follow C&C also on Facebook and on Bloglovin! :)


Posted in Yleinen by Bella.