JOULU COTTONILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Yksi bloggaamisen parhaista puolista on se, että keskellä arkiviikkoakin voi löytää itsensä yhtäkkiä yllättäen todellisesta paratiisista, muotibloggaajan paratiisista. Saatattekin muistaa vielä viime elokuisen visiittini vasta jokin aika sitten Koskikadulle muuttaneeseen Cottoniin. Tuolloinhan Cottonin liikkeitä löytyi Tampereelta parikin, mutta nyt Finlaysonin ja Koskikadun liikkeen yhdistyttyä, oli aika jälleen suunnata vierailulle Koskikadulle. Vastaan minut ottivatkin Cottonin suloiset ja ammattitaitoiset myyjättäret, Elina ja Saana.

Cottonissa palvelu on aina siellä käydessäni ollutkin ensiluokkaista. Arvostan kovasti sitä, että vastassa ovat aina palvelualttiit ja asiansa tuntevat myyjät, jotka tekevätkin shoppailuhetkestä asiakkaan kannalta vaivattoman auttaen asiakasta löytämään lukuisten vaihtoehtojen joukosta juuri sen hänelle parhaimman ratkaisun. Olin positiivisesti yllättynyt myös siitä, kuinka valikoimat olivatkin viime käynnin jälkeen alati kasvaneet; nyt Michael Kors, Marc Jacobs, Tory Burch, Alexander McQueen ja muut tuotemerkit löytyvätkin kätevästi saman katon alta.

Koska Cotton on todellinen joululahjashoppailijan aarreaitta, tällä kertaa bongailinkin valikoimasta tuotteita, jotka mielelläni kuorisin joulupaketista esiin itse tai antaisin niitä ystävilleni.

1. Vielä jokin aika sitten wristletit olivat minulle käsitteenä uusi tuttavuus ja heti tänään teinkin tämän kätevän laukkumallin kanssa lähempää tuttavuutta. MK:n wristlet (kuvassa, 85€) on siis tarkoitettu lähinnä iPhonelle, mutta sen sisuksiin mahtuu myös liuta kortteja ja kolikoita. Käytännössä tämä upeus toimiikin tarvittaessa myös pienenä iltalaukkuna. Laukku/lompakko pysyy matkassa mukana ranteen ympärille kierrättävän nauhan avulla.

2. WELCOME HOME MICHAEL-postauksessa esittelemäni iPhonen MK-kuoret ovat suojanneet elokuusta lähtien puhelintani mitä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kuoret ovat laadukkaat ja persoonalliset ja joulupakettiin käärit nämä kaunokaiset Cottonilta 35 eurolla (pidä kuitenkin kiirettä; nämä myydään taatusti pian käsistä, ja tällä hetkellä Cottonilla oli kuoria jäljellä kolmet kappaleet).

3. Miltei parin vuoden ajan on Michael Korsin kello ollut hankintalistallani. Kultainen näyttävä aikarauta on klassinen ja tyylikäs ja sopisi asusteenakin asuun kuin asuun. Monelta bloggaajaltakin ranteesta löytyvien MK-kellojen hinnat pyörivät Cottonilla n. 300 euron molemmin puolin, kuvassa näkyvä yksityiskohtainen kaunotar rokottaa lompakkoa 509 euroa.

4. Yksi Cottonin erikoisuuksiin kuuluvista merkeistä ja tuotteista ovat Alexander McQueenin huikeat luomukset ja ainutlaatuiset designit. Valikoimista löytyy kauniita ja persoonallisia vaatteita niin arkeen kuin juhlaan, mutta huomioni kiinnitti eritoten kuitenkin upea hohtavan pinkki huivi McQueenille tutulla printillä. Cotton panostaa valikoimissaan muidenkin merkkien saralla asusteisiin; upeita, pastellisävyissä loistavia huiveja on tarjolla joka makuun.

5. Koskikadun liike tarjoaa ideoita myös jopa sisustamisen saralla. Malene Birgerin herkät ja klassiset tuotteet tuovat lämmöllään kotiin joulun tuntua ja sopivatkin täydelliseksi lahjaksi kenelle tahansa, esimerkiksi tuliaiseksi jouluvierailulle. Miedosti hajustettu tuoksukynttilä luo tunnelmaa pimeneviin iltoihin ja käsisaippua sopii klassisen muotoilunsa vuoksi kotiin kuin kotiin.

6. Kun ajatus ei joulukiireiden keskellä juokse toivotulla nopeudella ja lahjaideat ovat vähissä, kääntyisin itse lahjakortin puoleen. Lahjakortti Cottoniin on todellinen unelmalahja muotitietoiselle ja trendikkäälle naiselle, joka löytää taatusti jotakin tyyliinsä sopivaa Cottonin valikoimasta. Ehdottomasti paras keino välttää joululahjapaniikki. Eikä hätä ole tämän näköinen, vaikka et Tampereella asustelisikaan; Cottonista voit tehdä ostoksen myös tilaten ja Cottonin tytöt toimittavat tuotteen sinulle postitse!

.. joululahjaideoihin on nostettava myös nämä pikkujoulubilettäjän unelmasukat! Nämä sukat löytyvät nimittäin Cottonin miesten Marc Jacobsin valikoimasta (hinta n. 25€). Kenen kulta viettääkään joulun punaisissa sukissa? Cottonilta löydätkin siis upeita ja persoonallisia joululahjoja myös miespuolisille lahjansaajille.

Toivottavasti myös Joulupukki käy lukaisemassa tämän listauksen, sillä nämä aarteet löytäisivät hyvän kodin luotani milloin vain. Mikäli joku tosin siellä jo miettii sitä, pääsinkö tällä kertaa tyhjin käsin lähtemään liikkeestä pois, saatte kysymykseenne vastauksen vielä myöhemmin.

Heräsikö teille kysymyksiä tuotteista tai hinnoista? Tiedustelut voitte jättää esimerkiksi tämän postauksen kommenttiboksiin ja yritänkin parhaani mukaan vastailla pikaisesti kysymyksiinne Cottonin tyttöjen avulla. Saat yhteyden kätevästi Cottoniin myös Cottonin Facebook-sivujen kautta.

Nyt taidankin siirtyä paijaamaan uutta aarrettani, hups.. ;)

// Doesn’t it look breathtaking? Cotton is an amazing store here in Tampere full of designer clothes, bags, shoes and accessories. I visited Cotton and chose some of my favourites from the collections. Perfect Christmas presents, am I right?


Posted in Yleinen by Bella.