THE SCENTS OF CHRISTMAS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Joulu on pullollaan erilaisia tuoksuja, hajuja. Minun jouluni tuoksui (mitä siis nyt nuhaisella nenälläni pystyin nuuhkimaan) muun muassa ..

… mitä parhaimmilta joulupöydän antimilta.

…  tunnelmallisilta joulun kukilta.

… ja joltakin huumaavalta uudelta minulle entuudestaan tuntemattomalta tuoksulta, joka paljastui yhdestä minulle osoitetusta paketista.

Toivoin kovasti uutta tuoksua joululahjaksi, sillä olen itse äärimmäisen huono valitsemaan itselleni uusia hajuvesiä kosmetiikkahyllyilleni. Olen todella nirso tuoksujen suhteen, ja vain tietyt tuoksut ovatkin vieneet sydämeni mukanaan. Ikisuosikkini taisivat nyt kuitenkin saada todellisen haastajan, kun joulupaketista paljastui Roberto Cavallin parfyymi huikean kauniissa kullansävyisessä hajuvesipullossa.

Pakkaus on puoliruokaa, eikös olekin? Tämä kullanhohtoinen, upeilla turkooseilla yksityiskohdilla koristeltu parfyymipakkaus, kätki sisuksiinsa tuoksun lisäksi myös samoilla tuoksuvivahteilla varustetun body lotionin, ja lahjan antaja osui kyllä napakymppiin tätä lahjaa valitessaan. Se sopii mielesti omaan käyttööni täydellisesti; tuoksu ei ole liian voimakas, se on sopivan lumoava ja hedelmäinen. Tämä elinvoimainen Cavallin tuoksu sopii arkeen ja juhlaan,  ja muutaman testikerran jälkeen ilahduinkin kovasti siitä, että tuoksu säilyttää koko päivän ajan parhaat piirteensä.

Hajuvedet ovat kyllä ehdottomia suosikkejani kylpyhuoneen sisustuselementeiksi. Kuinka tätäkään pulloa raaskisi piilottaa kaapin ovien taakse piiloon ♥

Miltä teidän joulunne tuoksui?

// These were the scents of my Christmas; delicious food, beautiful Christmas flowers and something new from Roberto Cavalli. This golden bottle was a gift for me and I love this new enchanting perfume. And that bottle is worth mentioning too, I love it.


Posted in Yleinen by Bella.