ALESAALIS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kaikki ovat varmaankin jo huomanneet, että ne alkoivat taas. Ne alennusmyynnit. Yritän parhaani mukaan välttää konkreettisesti kaupoille lähtemistä, mutta nettisurffailu ja välipäivien vapaapäivät ovat olleet kohtalokas yhdistelmä lompakkoani ajatellen.

Olin kuitenkin onneni kukkuloilla, kun löysin Nelly.comin alennusmyynneistä pari himoitsemaani tuotetta Mungolife for Nelly.com-mallistosta. Asuin lähes koko syksyn samaisen malliston nahkatakissani ja sekä suloinen ruskeasävyinen tuubi että sähkönsininen hupullinen (!!) tunika ovatkin enemmän kuin tervetulleita osasia kevätpukeutumiseeni.

Mi Lajkilta löysin puolestani parikin eri hauskannäköistä korua, joilla saa ilmettä niihin yksinkertaisimpiinkin asuihin ja lookeihin. Leopardikuvioitu statement sopii pariksi vaikkapa valkoiselle kauluspaidalle ja siipirannekoru puolestaan vaikkapa neulepuserolle.

Joko te olette tehneet kivoja löytöjä välipäiväaleista?

// Yeah, it’s time for the sales again! I found these cute pieces from Nelly.com and especially the collar and the dress from Mungolife for Nelly.com-collection made me very very happy! And you know me,  girl can never have too much jewellery! ;)


Posted in Yleinen by Bella.