UUSI VUOSI, UUSITTU TYÖHUONE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Harva kotityö saa Epun ihan näin mietteliään näköiseksi. Tämä taisi olla karvakorvasta jopa jännittävämpää kuin imurointi tai sitten Eppu oli vain kovin kiintynyt työhuoneemme verhoihin.

Sain jokin aika sitten ennen joulua mystisen puhelun äidiltäni, joka kulki kutakuinkin näin:

Äiti:” Musta, mustavalkoinen vai ruskea?”
Noora: ” Ai mikä?”
Äiti: ”No vastaa nyt joku!”
Noora: ” Ööö, ruskea?”

*klik*

Joulupukki toi minulle suureksi yllätyksekseni jo joulun toivelistallanikin olleet Vallilan Kamera-printtiset sivuverhot.  Olen niin onnellinen, että en tiennyt mistä puhelussa oli kyse, sillä mikäli olisin tiennyt lahjan liittyvän sisustamiseen, olisin vastannut ehdottomasti, että musta. Koko kotimme sisustus perustuu mustavalkoisuuteen ja niiden ympärillä käytettyihin voimakkaisiin tehosteväreihin. Siitä huolimatta, nämä verhot halusin ehdottomasti työhuoneeseeni juuri tässä värissä. Työhuone on kotimme tiloista ainoa, joka on väreiltään pehmeä; paikka, jossa on hyvä inspiroitua ja joka kätkee sisuksiinsa muistoja, kuvia ja fiiliksiä. Tämä huone ei ehkä ole sisustuslehden sivuilta revitty, mutta se on niin minua.

Eppu taisi tosin pitää enemmän aiemmin ikkunassa roikkuneista Vallilan Viiskulmista..

Kamera-verhot sopivat työhuoneeseen täydellisesti ja toivat huoneeseen sitä toivomaani voimakkuutta. Printti on itsessään niin näkyvä, että verho toimii todellisena sisustuselementtinä ja nyt kaikki kameratarvikkeenikin istuvat mukaan sisustukseen paremmin kuin hyvin.

Todelliset bloggaajaverhot, indeed.

Työhuone sai talviturkin ylleen ja uusi vuosi startataan nyt uuden sisustusinspiraation voimin. Uusi vuosi, uudet kujeet, päivitetty työhuone.

// Thanks to Santa, my office looks amazing now. I got these gorgeous curtains from my mun and dad and I am in love with that print. Perfect curtains for a blogger, do you agree? The curtains are from the Finnish brand called Vallila and I have been a huge fan of Vallila for a many years now. These are my new favourites; ready, set, shoot! 


Posted in Yleinen by Bella.