LISA 2.0

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Oi, oi, oi! Gina Tricotin uutuuksien joukosta löytyi jotakin mitä olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Muistatteko vielä hirveän Lisa-hehkutukseni muutaman kuukauden takaa, kun kerroin löytäneeni maailman parhaat farkut ja hamstrasinkin Lisoja innostuksissani vaatekaappiini kaksin kappalein ja taisinpa siinä samalla onnistua kommenttien perusteella levittämään Lisa-kuumetta myös teihin. Jäin kuitenkin tuolloin kaipaamaan tummien sävyjen rinnalle myös hieman vaaleampia sävyjä ja jäin jännityksellä odottamaan josko Lisoja vielä joskus löytyisi useammassa värissä..

Blue snowwash, blue ja light blue aiheuttivatkin minulle nyt ankaran päänsäryn, sillä kyseiset farkut on mitä pikimmiten jo kevättäkin ajatellen jossakin uutuussävyssä käytävä kotiuttamassa. Hintakaan ei päätä huimaa; kun tälläiset superfarkut maksavat vain 29,95€, ei lompakkokaan turhia nurise tämän ostoksen vuoksi. Useamman kuukauden ajan päivittäisessa käytössä olleet Lisat eivät nimittäin ole venyneet, vanuneet tai kuluneet suuntaan tai toiseen, farkut istuvat edelleen varsin napakasti!

Nyt kysymys kuuluukin, mikä väreistä on lempparini? Apua.

Aiemman hehkutuspostaukseni kyseisestä farkkumallista voit käydä lukaisemassa täältä!

// I was so happy to find out, that Gina Tricot has added some new colors in their selection of my all-time-favourite Lisa-jeans! What do you think? Which of the three new colors would bring some color to my spring outfits?


Posted in Yleinen by Bella.