BLOGI X6

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Otahan mukava asento sohvannurkasta, viereesi kupillinen höyryävää kahvia ja nauti. Luvassa on valintojani linkittämienne blogien joukosta. Oikein mukavia lukuhetkiä.

Aloitetaan kuitenkin julkistamalla aluksi bloginsa linkittäneiden kesken arvotun neulepannan voittaja. Arpaonnettarena toimi tällä kertaa Matti, ja voittaja ooooon, Dominoefekti-blogin Anni. Onnea! Lähetän Anni sinulle vielä tänään sähköpostia.

Voi tytöt ja pojat laitoittekin minut vaikeiden valintojen eteen! Kävin innolla läpi kaikki linkittämänne blogit ja oli hurjan vaikeaa valita ihanien ja persoonallisten blogien joukosta vain muutamia esiteltäväksi. Siksi päätinkin jakaa omat valintani kahteen eri postaukseen; tässä siis ensimmäinen kuuden hurmaavan blogin joukko, jonka poimin linkittämiänne blogien joukosta!

Millan blogi on kuulunut lukulistalleni jo pitkään, mutta tämän tytön hurmaava tyyli, laadukkaat kuvat ja blogin herttainen ulkoasu ovat vieneet sydämeni niin, että halusin ehdottomasti esitellä blogin myös teille. Täydellinen blogi asuinspiraatioiden hakemiseen!

”Kirjoittelen blogiini tyylistäni ja elämästäni. Bannerissani lukee:
”It’s all about life, style and lifestyle”, mikä oikeastaan kuvaa
blogiani aika hyvin. :) Rakastan muotia ja pukeutumista. Parasta on
löytää ihania uusia asuyhdistelmiä vanhoista, kaapissa pyörivistä
vaatteista. Tervetuloa!”

Pääset tutustumaan Millan blogiin tästä.

UPEA Mi Mi Mendine on todellinen tyyliblogien tyyliblogi, sillä tämän blogin takana seisoo uskomattoman ihana ja herttainen tyylitaituri, jonka olen saanut kunnian tavatakin Indiedays Inspiration-bileissä. Ehdoton suosikkini tämänhetkisistä suomalaisista muotiblogeista ja tiedän jo nyt monen teistäkin jäävän tämän tytön tyyliin koukkuun. Ah, ihana. Puhumattakaan niistä uskomattoman laadukkaista kuvista, joita tämä blogi on pullollaan.


”Kirjoitan muotiin, trendeihin ja inspiraationi lähteisiin painottuvaa
blogia. Sen sisältöön kuuluvat mm. laadukkaat asukuvat, ostokset, ihanat
mallistot, kuumimmat trendit ja paljon muuta”

Tutustu Mi Mi Mendineen tästä.

Kristan valokuvausblogi Krista Luoma Photography veti minut heti kateudesta vihreäksi; tämä tyttö nimittäin tietää valokuvauksesta paljon ja blogin kuvat ovat sen mukaisia. Upeita otoksia on kerta toisensa jälkeen yhtä ihana katsella ja innolla jään odottamaan mihin Kristan lahjakkuus hänet vielä viekään!


”Krista Luoma Photography on omalla nimelläni kulkeva valokuvausblogi,
jossa kerron arjestani valokuvausopintojen parissa, jaan vinkkejä
valokuvauksesta ja esittelen omia kuvausprojektejani! Blogi täydestä
rakkaudesta valokuvausta kohtaan :)

Kristan blogiin pääset tästä.

Pieni Lintu saa minut huokailemaan ihastuksesta kerta toisensa jälkeen. Kekseliäät, energiset ja ennen kaikkea hymyn huulille saavat postaukset valloittivat minut välittömästi, ja Pieni Lintu on itseasiassa ollutkin jo pitkään lukemieni blogien listalla. Käsityöpostausten lisäksi olen löytänyt tästä blogista paljon inspiraatiota ja ennen kaikkea iloa päiviini.

”Blogini on sillisalaatti inspiraatiota, kuvia, käsitöitä, kaikkea kaunista ja välillä arkista.”

Pieni Lintu-blogiin pääset tästä.

Tamperelainen Annika pitää blogiaan Operaatio Jalokivimeri iloisella asenteella ja blogi on sisällöltään varsin monipuolinen. Annika esittelee blogissaan asukuvia ja shoppailulöytöjä, unohtamatta kuitenkaan arjen pieniä iloja ja inspiraatioita.


”Olen askartelija ja näpertelijä, esteetikko ja kynsi-intoilija,
kirppishai ja alennushaukka. Blogiani haluan tehdä mahdollisimman
kauniiksi, omalla persoonallani höystettynä” 

Annikan blogiin pääset tästä.

16-vuotiaan Julian blogi on pullollaan inspiraatiota pukeutumiseen. Itse ihastuin kovasti hänen laadukkaisiin asukuviinsa ja ennen kaikkea hänen persoonalliseen tyyliinsä. Suloinen Julia vaikuttaa postaustensa perusteella herttaiselta persoonalta ja tämä blogi on todellinen aarreaitta muodin ystäville.

”Blogin takaa löytyy nuori lukiolaistyttö, joka kirjoittelee omasta tyylistään ja omaan elämäänsä liittyvistä asioista. :)”

Julian blogiin pääset tästä.

Huikean ihania blogilöytöjä, eikös? Löytyikö teille blogien joukosta uutta luettavaa tai vanhoja tuttuja? Kuten lupasin, teen vielä myöhemmin toisen koontipostauksen linkittämienne blogien joukosta, joten vielä ehdit käydä omankin blogisi tämän postauksen kommenttiboksiin jättämässä.


// I have such stunning readers, don’t I?! These blogs are some of my favourites of my readers’ blogs. Enjoy.


Posted in Yleinen by Bella.