SUMUISTEN SILMIEN SANKARI

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tein jokunen kuukausi sitten postauksen hankkimastani Maybellinen Smoky Eyes-maskarasta, johon ihastuinkin tuolloin niin, että kyseinen ripsiväri on ollut päivittäisessä käytössä siitä lähtien. Ollessani elämäni ensimmäistä kertaa meikattavana Guessin kuvauksissa harmittelin meikkaajalleni ääneen sitä, kuinka en ole oikein koskaan oppinut käyttämään luomivärejä, tekemään varjostuksia tai muutenkaan panostamaan silmämeikkiin rajauksia ja ripsiväriä lukuunottamatta. Kuvauksissa ollut silmämeikki jäi kuitenkin mieleeni niin hyvin, että päätin hankkia apuvälineen sen toteuttamiseksi myös kotioloissa.

Maybelline Eye Studio Master Smoky-luomivärikynä vaikutti tarpeeksi yksinkertaiselta tämänkin amatöörin käyttöön.

Master Smokyn käyttö oli kutakuinkin juuri niin helppoa kuin kynän kyljessä oleva ohjekin antaa ymmärtää. Kaksivaiheinen Smoky Eyes-meikki aloitetaan piirtämällä aluksi vahva rajaus ja väri häivytetään lopuksi kynässä olevan applikaattorin avulla. Luomivärikynä on oiva apuväline erilaisiin meikkeihin; kynällä pystyy tekemään myös maltillisia rajauksia ja helppokäyttöisen applikaattorin avulla pystyt itse määrittelemään sen millaiset häivytykset luomille haluat. Ensi kerralla aion kuitenkin tehdä häivytyksen vielä voimakkaammin  kuin esim. alla olevassa kuvassa, jotta piirretty rajaus  tulee häivytettyä vielä tehokkaammin.

.. hih, ehkäpä minäkin nyt siis vihdoin onnistun.

// I have been craving for this kind of product for a while now and finally I decided to buy it so I can start practising to create gorgeous smoky eyes-looks! Maybelline’s Master Smoky shadow-pencil seemed to be more than easy to use! Have you tried it already?


Posted in Yleinen by Bella.