ENCOUNTER – HYVÄNTUOKSUINEN LAHJAVINKKI MIEHELLE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Te olette niin kultaisia, jätitte niin suloisia kommentteja tuohon eiliseen vuosipäiväpostaukseeni, että menin aivan sanattomaksi niitä lukiessani. Kiitos kaikille.

Ja mikä ihaninta, moni teistäkin juhlii lähiaikoina vuosipäiväänsä ja haluankin välittää lämpimät onnittelut myös teille kaikille ja samalla hieman vinkata teille lahjasta, joka oli ainakin kovasti Matin mieleen. Poikaystävät ja lahjadilemmat; olen varma, että kyseinen kombo tuottaa muillekin päänvaivaa silloin tällöin.

Vaikka usein suosinkin hyvin edullisia, ajatuksella koottuja tai hankittuja lahjoja, päätin tällä kertaa hankkia Matille hieman erilaisen lahjan. En ole varmaan ikinä hankkinut hänelle tuoksua, sillä koen, että tuoksujen hankkiminen toiselle on välillä todella hankalaa. Itse ainakin haluan useimmiten valita tuoksuni itse. Hih, taidan olla hieman nirso hajujen suhteen..

Tällä kertaa riskiä siitä, että lahja menisi mönkään ei kuitenkaan ollut, sillä helmikuun LivBoxista löytynyt miesten tuoksunäyte, Calvin Kleinin Encounter, oli niin Matin mieleen, että tuoksu meni heti hänen hankintalistalleen. Noh, minäpä olinkin nopea, ja ehdin hankkia sen ennen häntä lahjapakettiin.

Encounteria kuvaillaan aistilliseksi, voimakkaaksi ja raikkaaksi tuoksuksi, jossa tuoksuvat niin mandariini, rommi kuin kardemummakin. Tuoksu ei ole liian voimakas, mutta säilyttää parhaat puolensa pitkään. Ydintuoksuna hehkuvat pippuri, jasmiini ja konjakki ja lopussa puu sekä myski. 

Tuoksujen korkeat hinnat sen sijaan aina hieman kirpaisevat lompakkoa ja minulla kävikin aikamoinen tuuri löydettyäni tämän CK:n Value Kitin (Encounter Edt 50 ml & Deo Stick) Nelly.comin aleista hyvässä alennuksessa. Ja mikä omituisinta, samainen tuoksu, samassa koossa, ilman dödöä on Nellyn normaalipuolella yksinäänkin parikymppiä tuota settiä kalliimpi. Tälläinen matematiikka ei käy tämän blondin järkeen kyllä ollenkaan.. 

// We celebrated our 4th anniversary yesterday and this is what I got for my boyfriend. Calvin Klein’s Encounter is his new favourite and I think that this present was a success.


Posted in Yleinen by Bella.