SUNSHINE AND SHOEDILEMMAS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

        outfit of the yesterday    

takki/ jacket SHEINSIDE (blogin kautta saatu/giveaway)

farkut/ jeans GINA TRICOT

kengät/ shoes H&M

huivi/ scarf MISSONI LINDEX

laukku/ bag GUESS

neule/ sweater GINA TRICOT

aurinkolasit/ sunglasses DOLCE & GABBANA

Kaivoin eilen naftaliinista H&M:n superkauniit ruskeat nilkkurit, joiden ajattelin sopivan suloisesti tähän maanläheisistä sävyistä koottuun asuuni. Virhe. Mietin kenkiä jalkaan laittaessani, että miksi niiden käyttökerrat ovat jääneet niin vähäisiksi, vaikka kengät miellyttävätkin silmää niin kovin.

.. syy muistui mieleeni Ideaparkia päästä päähän ravatessani. Ne ovat aivan hirveät kävellä. Jalkaterä joutuu epäluonnolliseen asentoon ja tuloksena oli tälläkin kertaa tuskainen shoppailureissu. Onneksi lompakosta löytyi käyttämätön Stockmannin lahjakortti. Lonksuttelin siis kenkieni kera Seppälään, vein mukavimmat korkolenkkarit kassalle ja ongelma oli sillä ratkaistu. Se niistä nilkkureista sitten.

// My shopping outfit was full of earthy tones and colors and in my opinion this has been so far one of my favourite spring outfits. The jacket from Sheinside is pure love and finally I got a chance to use those gorgeous D&G-sunglasses thanks to the beautiful sunshine! But those shoes, what a great idea to wear them for a two-hour-shopping-happening. They are horrible to walk with. That’s why I just had to buy a new pair of shoes from the mall..

Sain viimeksi viime viikolla sähköpostiini lukijalta tiedusteluja siitä, mistä olen tuon Guessin laukun hankkinut, ja vinkattakoon nyt myös täällä blogin puolella, että tuon kaunokaisen ostin Fashionstore.fi:stä jokin aika sitten ja samainen laukku on edelleen hyvässä alennuksessa täällä (klik!). En juuri muita laukkuja muista käyttäneeni sittemmin kun tuo kaunokainen kotiin saapui; päivittäiseen käyttöön laukku on juuri sopivan kokoinen ja tuo kahden upean ruskean värin yhdistelmä on mielestäni niin kaunis! Tämä vinkiksi siis niille, jotka kaipailevat käsipuoleensa hieman krokoa.

Sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ostoista.


Posted in Yleinen by Bella.