KORISTEELLISTEN KUPPIKAKKUJEN TARINA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Me ei äidin kanssa voitu vastustaa kiusausta.

Herkullisen väriseen ja näköiseen pakkaukseen pakattu uutuustuote, DeAgostinin Koristeelliset kakut-lehdykäinen oheistuotteineen oli saatava, kun makeannälkä iski yhtäkkiä yllättäen viime sunnuntaina. Tavoitteenamme oli lehden ohjeen mukaan tehdä koristeellisia kuppikakkuja, toki lehden mukana tulleita tuotteita käyttäen, ja lopputuloksista tuli kuin tulikin oikein herkullisia, tosin hieman erilaisen näköisiä kuin mitä lehdessä olevat esimerkit olivat..

Taikinaohje oli sen verran herkullisen kuulloinen, että valitsimme sen kuppikakkujemme pohjaksi ja herttaisiin Ikean muffinssivuokiin nousikin läjä hyvännäköisiä muffinsseja. Mutta sitten, jokin taisi mennä vikaan, kun voikreemimme ei osoittautunut kovin yhteistyökykyiseksi. Tomusokeriahan tuo päällinen vaatii aivan hurjasti ja pursottaessa vaaleanpunainen päällys näyttikin oikein hyvältä. Maan vetovoima teki kuitenkin tehtävänsä, ja voikreemimme asettui tasaisesti muffinssin päälle. 

Päällinen kuitenkin kovettui jäähtyessään täydelliseksi päälliseksi (ja kovin kovin makeaksi sellaiseksi!) ja kuppikakkumme eivät olleet ainoastaan meidän näköisiämme, vaan myös erityisen herkullisia.

Siitä huolimatta, mikäli joltain teistä löytyy takataskusta helppo ja nopea kuppikakkuohje päällysteineen, saa sen toki jättää kommenttiboksiin ensi kertaa ajatellen myös minulle tiedoksi. ;)


Psst. Koristeelliset kakut oli muuten lehtenä ihan mukava tuttavuus herkkusuille, ensimmäinen numero ei kustantanutkaan kuin kolmisen euroa, joten tämä muffinssikokeilu oli siihen nähden todellinen success! ;)



// Looking delicious? Yeah, I know! Me and my mun made these cupcakes last Sunday and they tasted so good. They didn’t look same than in the picture of the baking magazine, but who cares. We ate them all anyways..


Posted in Yleinen by Bella.