TAMPEREELLA MUOTIKIRPPISTELLÄÄN TOUKOKUUSSA!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Joko sinä tiedät, mitä aiot tehdä toukokuun 19. päivänä? 

Minä tiedän jo missä minä tulen olemaan tuolloin ja minulla on sinullekin hyvä ehdotus. 

Vihdoinkin myös Tampereella alkaa tapahtua! Sunnuntaina, 19.5., järjestetään Tampereen ensimmäinen Muotikirppis. Tapahtuma alkaa klo 11.00 ja päättyy klo 16.00 ja tämän upean tapahtuman takaa löytyy yhdeksän muodista ja tyylistä kiinnostunutta tiimiyrittäjää Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä. Heidän halustaan luoda aivan uudenlainen tapahtuma tamperelaisille muodin harrastajille, on siis syntynyt tämä ainutlaatuinen tapahtuma, joka toukokuussa ajaa muodinharrastajat yhteen tekemään mahtavia second hand-löytöjä.

      Myyjäksi?       

Ilmoittautuminen myyjäksi alkaa 19.4. ja ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin Muotikirppiksen Facebook-ryhmän puolelle. Myyntipaikkoja tulee olemaan n. 60 ja ilmoittautumisvaiheessa nopeat syövät hitaat.  Pöytävuokra on 28 €, joka sisältää 70x140cm tai vastaavan kokoisen myyntipöydän. 

”Tapahtumassa myyjä pääsee myymään vanhat trendikkäät vaatteensa ja asusteensa juuri oikealle kohderyhmälle.Vaikka kyseessä on kirppistapahtuma, on paino sanalla muoti ja trendit –
kaikkien tyylien edustajat ovat tervetulleita Muotikirppikselle, mutta
myyntiin kannattaa valita ne vähälle käytölle jääneet vaatteet,
hutiostot ja hyvässä kunnossa olevat suosikit, joille ei enää ole
käyttöä.”

Tapahtumaan on vapaa pääsy.


 
Minä, Nelliina ja Ida olemme Pakkahuoneella myös myymässä omia aarteitamme eteenpäin. Jotta sinäkin ehdit mukaan myyntipöytää varailemaan hyvissä ajoin, klikkaile itsesi tykkäilemään Muotikirppiksen FB-sivusta (klik!).

Toukokuu, kiirehdihän jo, että päästään kirppistelemään. Nyt kalenterit esiin ja päivämäärä ylös, tätä tapahtumaa et halua missata! :)


Posted in Yleinen by Bella.