MONDAY, CHECKED!!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

      who said anything about the rain..          

 

takki/ jacket VERO MODA, pusero/ sweater VERO MODA, farkut/ jeans H&M, kengät/ shoes CONVERSE, huivi/ scarf H&M, laukku/ bag GINA TRICOT

Jälleen satoi, satoi, ropisikin, vaikka odotinkin hieman aurinkoa täksi päiväksi. Yritän pitää kuitenkin mielessä tuolla kuralätäköissä kulkiessa sen, että ensi viikolla on vihdoin aika startata reissu kesään! Milanossa pitäisi olla jo paljon lämpimämpää kuin täällä, joten kesä, täältä me tullaan.

Asu oli täydellinen sadepäivään; nahkaiset Converset pitävät jalat kuivina, (teko)nahkatakilla pärjää jo melko hyvin ja nuo lempparihousut ovat jo kasvaneet jalkoihini kiinni niin, että tulette vielä saamaan niistä asukuvissa yliannostuksen. Hempeää Vero Modan pitsipaitaa olen taas pienen tauon jälkeen alkanut ahkerasti käyttää, ihastukseni mintunvihreään kun ei ole vieläkään kadonnut minnekään. Kyllä tällä asulla yhden sadepäivän kuljeskeli.

// My rainy day’s outfit was full of my favourites; the mint green sweater is still pure love, those jeans from H&M are so comfortable and do I even have to tell you how much I love Converses!?

Fiilis oli tänään töiden jälkeen niin väsähtänyt, että minulla oli kaksi vaihtoehtoa. Joko istahtaa sohvalle ja jäädä siihen todennäköisesti loppuillaksi tai tehdä pieni kotitreeni personal trainerini Nintendo Wiin kanssa. Päädyin jälkimmäiseen ja onneksi niin! Olo parani kertaheitolla, kun olin saanut treenini tehtyä, siitä viileään suihkuun ja ruokaa tekemään. Miksi se on niin vaikea uskoa, että liikunta saa mielen kohenemaan?!

Nyt on kuitenkin sohvan pohjalle uppoutumisen aika. Valmistin kunnon herkkuruokaakin ihan vain Tapparan pelin kunniaksi (jippijei..); tummaa pastaa chilitonnikalalla. Joukkoon luraus valkosipulimajoneesia ja paljon kurkkua. Helppoa arkiruokaa, joka vie kielen mennessään!

// After work, I decided to do a little workout with my personal trainer, Mr. Wii, and I felt so much better after that! Even rainy day didn’t bother me after the game called Just Dance, try it! You will definitely love it!


Posted in Yleinen by Bella.