TAMPEREEN TYYLITAITURIT KATUMUOTIKISASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
 

Jälleen on tullut aika bongata keväisiä street style-taitureita! Viime viikonloppuni kuluikin kamera kaulassa keskustassa kuljeskellen, tavoitteenani bongata Indiedays Inspiration-bloggaajana tyylitaitureita kameran eteen kuvattavaksi Indiedaysin ja Olympuksen katumuotikampanjaan. Liekö sade ja harmaa sää saaneet tamperelaiset varuilleen, sillä keskusta ei varmaan koskaan ole ollut niin hiljainen ja liikenteessä oli enemmän kertakäyttösadetakkeihin piiloutuneita koiranulkoiluttajia kuin koskaan. Mutta ei hätää, onneksi lähipiiristänikin löytyy muodikkaita kaduntallaajia, joita sinäkin pääset äänestämään muiden bloggaajien ottamien katumuotikuvien ohella.

 

 ”Indiedays- ja Inspiration-bloggaajat bongailevat kiinnostavia tyylejä Suomessa ja ulkomailla. Tsekkaa yhteistyössä Olympuksen kanssa toteutetun katumuoti-kampanjan kattaus ja äänestä suosikkiasi! Tänä vuonna järjestämme viisi alkukilpailua, joiden voittajat kohtaavat kaksi viikkoa kestävässä finaalissa. Voit äänestää kaikkia saittimme kuvia koko kampanjan ajan, mutta kunkin viikon kuvat kilpailevat keskenään paremmuudesta. Katsasta uudet kuvat aina maanantaisin!

 

Eniten finaalissa ääniä saaneen kuvan ottaja ja kuvassa poseerannut palkitaan Olympus PEN mini E-PM2 -kameralla. Arvomme yhden kameran myös kaikkien äänestäneiden kesken.” (Lainaus täältä)


 

 

    eva, 77, tampere   

 

” Eteenpäin, sanoi mummu Converseissa.”

 

Ylpeänä voin todeta, että tässä kuvassa poseeraa ikioma isoäitini Eva. Tämä tyylikäs ja ikinuori tamperelainen pukeutuu juuri niinkuin itse haluaa, eikä anna iän olla esteenä omalle tyylilleen.

 

Evaa pääset äänestämään tästä (klik!).

    veetrikki, 21, tampere    

 

”Tyylini on hillitty. Pidän mukavista vaatteista, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin.”

Veetrikin tyyli on päästä varpaisiin harkittu ja oma huomioni kiinnittyi hauskoihin, viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja rohkeuteen käyttää pukeutumisessa värejä. Tämä koiranulkoiluttaja kääntää taatusti tyttöjen päät varsinkin HAUskojen asusteidensa kera.

 

Veetrikkiä pääset äänestämään tästä (klik!).

    roosa, 21, tampere    

 

”Persoonallinen tyylini koostuu väreistä ja uniikeista aarteista.”

 

Seikkailin viikonloppuna blogissanikin useasti tyylillään ihastuttaneen Roosan kanssa, jonka asun halusinkin ehdottomasti tallentaa myös mukaan kampanjaan. Roosa ei pelkää värejä ja yksilöllisyyttä, hän on rohkeasti erilainen ja persoonallinen.

 

Roosaa pääset äänestämään tästä (klik!).

    matti, 26, tampere  

 

”Tunnen rennon ja urheilullisen tyylin omakseni. Suosin laadukkaita materiaaleja ja monikäyttöisiä vaatteita.”

 

Matin tyyli on pelkistetty, mutta harkitusti koottu. Sporttisuus on esillä pienissä yksityiskohdissa.

 

Mattia pääset äänestämään tästä (klik!).

 

 

—-

 

Eva, Veetrikki, Roosa vai Matti? Kenen tyyli vei sinunkin sydämesi?

Peukut pystyyn, että joku teistä voittaa tuon upean kameran itselleen. Mikäli haluat kuitenkin tuplata mahdollisuutesi voittaa, voit tehdä sen täällä.

 

Jokainen Like-tykkäys lämmittää tämän katumuotikuvaajan sydäntä enemmän kuin paljon.. ;)

 

// These four pictures taken by me are part of Indiedays and Olympus’ streetstylecompetition. You can vote for your favourite here! Thanks guys! :)


Posted in Yleinen by Bella.